Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Od rána mizerná nálada. Tak šup na pole a na slunce a je to hned lepší.

    krteczech
    6. kvě 2019    Čtené 599x

    České kosmetické překvapení

    Konečně se na nás usmálo štěstí, a měli jsme možnost testovat s Koníkem. Testovali jsme 14 dní českou kosmetiku Linteo Baby. V balíčku jsem našla:

    • Dětské přebalovací podložky Linteo Baby 5 k
    • Vlhčené ubrousky Linteo Baby Pure and Fresh 80 ks (dále jen Modré ubrousky)
    • Vlhčené ubrousky Soft and Cream 72 ks (dále jen Červené ubrousky)
    • Tělové mléko Linteo Baby s Bio měsíčkem lékařským 
    • Mycí mléko a šampon Linteo Baby s Bio měsíčkem lékařským
    • Ochranný krém na pokožku v oblasti plenek Linteo Baby s Bio měsíčkem lékařským

    Modré ubrousky velice dobře znám a tak jsem zkusila, jestli se kvalita změnila nebo ne. Hned jsem zjistila, že je vše tak, jak si  pamatuji. Jako kladné hodnotím plastové zavírání. Ubrousky díky tomu nevysychají, praktické je to do tašky (někdy se mi ubrousky odlepí a mám od toho na tašce pak flek, to tady nehrozí). Modré ubrousky příjemně voní a pokožka na ubrousky reaguje příznivě, není zarudlá ani se neobjevila vyrážka.  

    Negativně hodnotím jejich pěnivost. Ubrousky jsou dost nasáklé a tak hodně pění a přijde mi, že je po nich pokožka ulepená. 

    Červené ubrousky mi nesedly hned po otevření. Moc výrazná parfumace, struktura obrousku (měla jsem pocit, že obsah plenky mi skončí na ruce), k otření zadečku jsem jich použila víc než modrých a nebo ubrousků jiné značky. Tyhle ubrousky bych určitě nedoporučila. Kladně však hodnotím to, že na pokožku opět nemají žádný negativní vliv. 

    A teď výrobky, které si u nás doma na 100% najdou své místo

    Podložka je bezvadná a nemám jí co vytknout. Pevná, skladná, neuvěřitelně savá a krásně vypadá. Oceňuji to, že když ji dítko neznečistí, krásně se složí do původního tvaru, který se krásně vejde do přebalovací tašky. Využili jsme ji nejen na cestu k lékařům, ale také doma. Tento výrobek vřele doporučuji a to jinak tyhle podložky vůbec nemusím, protože jsem s nimi dosud neměla dobrou zkušenost. U téhle podložky se nemusíte bát, že neudrží to, co má. 

    Mycí mléko a šampon dělá neuvěřitelnou pěnu. Stačí ho opravdu maličko dát do vaničky a napustit vodu. Pěna je bohatá, neštípe do očí, krásně voní a vydrží celou dobu koupání. 

    Po koupání jsem vždy použila tělové mléko. Má stejné jemnou a úžasnou parfumaci, jako mycí mléko a šampon. Maličký tak voněl po bylinkách. Mireček má velice suchou kůži se sklony k ekzému. Kosmetika ho však nedráždila, kůže byla příjemná na dotyk, nebyla zarudlá. Prostě mu kosmetika velice sedla. Zkusila jsem ji i na staršího, který nemůže téměř žádnou kosmetiku. Jakmile jsem někdy na něj použila něco s parfémy, ihned se objevil ekzém. To se ale s kosmetikou Linteo Baby nestalo. Byla jsem příjemně překvapená já i Jára. Byl rád, že se může koupat v bohaté pěně, což u něj bohužel nelze. Pro srovnání dávám foto PŘED a PO užití kosmetiky. Srovnat můžete sami.

    Posledním testovaným výrobkem byl Ochranný krém. I ten mohu jen doporučit. Stačí opravdu maličké množství viz. foto a krém se krásně rozetře. Příjemná vůně i struktura, vyhovující velikost, skutečně dobře funguje na opruzeniny. Zrovna bylo dost teplo a tak se náš špekáček oprudil celkem dost a krém si s tím hravě poradil. 

    Celkově musím kosmetiku Linteo Baby zhodnotit VELICE PŘÍZNIVĚ! Byla jsem velmi mile překvapená, že se na našem trhu dá sehnat cenově dostupná, česká, voňavá a přitom šetrná kosmetika. Dosud jsem znala jsem ubrousky a o jiných výrobcích jsem neměla ani potuchu. Jsem ráda, že jsme se synem byli na testování vybraní a rozšířili jsme si obzory. Určitě si u nás doma kosmetika našla své místo a už mám vybraný i jiný produkt této řady. 

    Jestli se o ní něco chcete dozvědět více, mrkněte na http://www.linteo.cz , tam se o kosmetice dozvíte mnohem víc. 

    HANKA A MIREČEK 

    #zkusenosti_linteo_baby