Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Prosim maminky z Prahy 6, poradte kde se dobre najist v okoli Kulataku/Dejvicke/Hradcanske? Bez deti 🙂

    leneee
    Zpráva byla změněna    3. bře 2024    

    Zajimalo by mne co to ted lita za bacily-dcera predminuly tyden so-ut doma, obr unava a nejake posmrkavani. Pak sla do skoly st-dalsi ut, a ve st zas lehla, tentokrat horecky az k 39. Po trech dnech horecek dal pretrvava unava, ale tedy uz bez horecek, celou dobu se ji drzi motani hlavy pokud si stoupne nebo dele sedi (ma obecne nizky tlak…). V leze je v poho. Muze to byt podivna chripka nebo viroza? K doktorce jsme zatim nesli, nic ji nebolelo, na leky na teplotu reagovala dobre, ale nelibis e mi to motani hlavy, ze trva uz nekolik dni 🤷🏻‍♀️

    Doporucte prosim kde v Polsku v Krkonosich jste byli spoko? Kde jsou siroke prehledne modre sjezdovky a nejaky pekny hotel kousek od nich?

    Prosim maminky tretaku a ctvrtaku, mely byste tip na cvicebnici matematiky, ktera by se zamerovala na slovni ulohy a ty tam byly take nejak hezky vysvetlene? Dcera ve ctvrte tride uz zacina mit slozitejsi ulohy, nektere uz jsou o dvou neznamych a potrebovala by si to lepe vstrebat i doma nebot pani ucitelka to nedokaze moc vysvetlit a mne uz nebavi vymyslet ulohy stale z hlavy 🙂 sikla by se i nejaka netradicni cvicebnice, kde by to bylo nejak vtipne nebo hrave…

    INSPIRACE NA DÁREK PRO MANŽELA. Asi uz tu nejake podobne vlakno bylo, nicmene letos jsem zase v koncich a to vazne hodne. A vim, ze mi tady vzdy dobre poradite, protoze vic hlav vic vi 🙂 takze prosim o tip na dárek pro manžela, jako obvykle mám jen takové ty nudne dárky typu, nové oblečení, kosmetika. Chybí mi ale nějaká ta pěkná tečka, vystrilela jsem si je ted k jeho narozkam a ke svatku.

    Manžel je sportovec, hraje golf, volejbal jezdí na kole - ALE, všechno, opravdu naprosto všechno, pro tyhle sporty má. I všemožné ty blbiny, co nesou k tomu sportu nějaké označení (typu potištěný hrnek s golfistou nebo přívěsek s volejbalovým míčem..), prostě jsme spolu tak dlouho, že už ani eshopy nestačí vymýšlet nějaké novinky... taky rád griluje a kutí (opět všechno má - od kuchařek, přes nářadí, grilovací věci, koreni a dalsi vychytavky apod.). Na ruznych zazitcich byl a kurzy grilovani taky absolvoval. Takže babo raď ... co mu koupit, aby to bylo nějak neotřelé a zaujalo a ještě se mu to třeba i hodilo 🙂 ?

    Behem cervence pojedeme delsi trasu Praha-Beskydy, ktera nam vychazi cca na 4h. Protoze nase deti to delsi cestovani moc nemusi, chteli bychom dat cca po 2 h jizdy nejakou pauzu, klidne na hodku dve i klidne kratky vylet, protahnout se a vybehat. Pokud by tam bylo neco fajn k zakousnuti, super-muzeme to spojit s obedem. Vychazi to nejak v okoli Brna pred nim/po nem. Doporucite mi prosim neco nedaleko dalnice, nedelako Brna, co by pro nas mohlo byt takovou fajn zastavkou?

    Maminky, hodne z vas ma zkusenost s rekonstrukcemi ci stavbou domecku, poradte prosim spolehlivou firmu na rekonstrukci chalupy a jeji dostavbu. Potrebujeme nejprve probrat navrh zmen, nacenit a pote stavebni moznosti jak puvodni chalupu dostavet/prestavet nebo rovnou zborit 🙂 a kdyby delali ci doporucili nekoho na navrhy a realizace zahrad tak by to bylo super.

    Tip na dovolenou v polskych Krkonosich prosim? Pekne ubytko u sjezdovek vhodnych pro zacinajici lyzare?

    leneee
    Zpráva byla změněna    23. bře 2022    

    Ockoval jste nekdo deti specialne kvuli tuberkuloze? Vzhledem k soucasne situaci kdy k nam nyni proudi ukrajinske deti, co nemaji ani zakladni ocko, ktere je u nas standard, zvazuji toto nadstandard ocko proti TbC pro sve deti. Mate nekdo zkusenost? Jake byly reakce deti na ockovani?

    INSPIRACE NA DÁREK PRO MANŽELA. Hledám nějaký spásný tip na poslední chvíli na dárek pro manžela. Dumám na d tím dlouho a nepřišla jsem takřka na nic. Mělo by jít o něco so zaujme, pobaví nebo bude nějak neotřelé, zaujme, potěší. Zatím mám jen takové ty obvyklé dárky typu sranda ponožky, nové oblečení, kosmetika. Chybí mi ale nějaká ta pěkná tečka.

    Manžel je sportovec, hraje golf, volejbal jezdí na kole - ALE, všechno, opravdu naprosto všechno, pro tyhle sporty má. I všemožné ty blbiny, co nesou k tomu sportu nějaké označení (typu potištěný hrnek s golfistou nebo přívěsek s volejbalovým míčem..), prostě jsme spolu tak dlouho, že už ani eshopy nestačí vymýšlet nějaké novinky... taky rád griluje a kutí (opět všechno má - od kuchařek, přes nářadí, grilovací zástěry apod.). Takže babo raď ... co mu koupit, aby to bylo nějak neotřelé a zaujalo a ještě se mu to třeba i hodilo 🙂 ?

    INSPIRACE NA VANoCNI DARKY. Maminky, pomoc-letos jsem opravdu marna a nevim co koupit detem k vanocum, maji uz snad uplne vse-dcera 7,5 let-bavi ji petsopaci, panenky Enchantimals a kreativni hracky. Takze pro ni budu mit Enchantimals z nove rady royals a neco k tomu ale vic netusim. S cim si hraji vase holcicky kolem 8mi let? Co jim kupujete? A syn 5let-ma rad lego, tlapkovou patrolu a pozarnika sama. Vsechno s jejich tematikou uz mame a taky nevim co dal. Dostane lego a dal netusim. Poradite? Hazejte tipy … treba me neco inspiruje ❤️

    Poradte spolehlivou firmu na rekonstrukci chalupy a jeji dostavbu prosim. Potrebujeme nejprve probrat navrh zmen, nacenit a pote stavebni moznosti jak puvodni chalupu dostavet.

    Doporucite prosim ubytovani v okoli Dvur Kralove n L. (Ne primo v safari) a v okoli Tabora/Sobeslavi, kde jste byli s detmi spokojeni? Idealne s bazenem.

    Prosim cvaknul byste mi nekdo do komentare ALBi tuzku anglictinu ? Jde mi o to, zda vzit pro uplneho zacatecnika...? Dekuji

    Prosim kdo pece cake pops - podelite se o navod jak na to - prosim uplne jak pro blba, vychytavky co a kde na to poridit a jak na zdobeni? Dcera si je preje k narozkam, nemam ale zkusenost. A nevim zda se nevyplati koupit hotove nez investovat do formicek atd. Nema nekdo zkusenost kde delaji dobre? (Praha).

    Doporucte prosim nejaky dobry film na Netflixu - neco u ceho clovek vypne mozek a bude to zajimave, bude to mit spad... ne horory ani thrillery, ne serial. Nemusi jit o sladsk, ale v posledni dobe jsem zkoukla Takove oddechovky, napr Snehurka a huntsman, All the bright places, After, 365days a ted nevim co vybrat, tak uvitam tipy.

    Kam venovat prebytek trvanlivych potravin? Mame tu z Vanoc asi 8 pytlu piskotu, mouku, cukr, lusteniny-nemame sanci to snist ani za rok. Rada bych venovala nekam potrebnym-nemate nekdo tip?

    Doporucite prosim dobrou restauraci Jimdrichuv Hradec a okoli? Idealne i kde mysli na deti (hriste,koutek,...)?

    Maminky, kde se dobre najime v Jicine a okoli a kam tam s detmi (2 a 5let) pokud bude prset?

    Maminky maturantu, co u nich ted prosim frci-date tip na drobny darek,ktery by byl ocenen ? Nejake gadgety?

    leneee
    Zpráva byla změněna    27. lis 2018    

    Doporucte mi prosim kvalitni rukavice co nepromoknou na ledu pri brusleni nebo snehu. Pro dite 5let.

    Maminky z Plzne a okoli. Chystame se sem na prodl. vikend. Zoo je jasna,ale co jeste hezkeho videt a navstivit? Kde se dobre najist? Deti 1,5 a 4,5r.

    Kde na internetu koupit levne samolepky pro holky s vetsim vyberem motivu? Dcera se zamilovala do kresleni obrazku a doplnuje je samolepkami ze samolepkovych knizek,ale kdyz jedna stoji kolem 100kc tak se to dost prodrazi 🙂))

    leneee
    Zpráva byla změněna    9. čer 2018    

    Maminky z okoli Frantiskovych Lazni-poradte co videt v okoli s detmi (4,5 a 1r) a kde se dobre najist? Jedeme pristi tyden do oblasti na dovcu,tak uvitam tipy 🙂

    leneee
    Zpráva byla změněna    23. zář 2017    

    Prosim maminky-nemel by nekdo doma presne tuto holcicku z playmobilu? Nase se rozbila,uz nejde slepit a dcera to tezce nese ... ☹ Samozrejme ne zadarmo, pripadne pokud byste chteli venovat jen za postovne,nejakou dobrotu atd.