Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    lucicek1992
    22. dub 2017    Čtené 202x

    Naše testování Huggies Ultra Comfort 3

    Často jsem na Modrém koníku četla recenze na různé výrobky, ale vždy jsem si říkala, že byste mě stejně nevybraly a ani mě nic nějak nezaujalo. Ovšem, když jsem uviděla testování plenek, tak jsem si řekla, že zkusím něco napsat. Napsala jsem příspěvek jako první, a i když nebyl nijak originální, tak za pár dní jsem měla zprávu, že jsme byli vybráni. To byl první šok… Další šok nastal, když mě pleny dorazily. Myslela jsem, že mi přijde pár plínek, ale 2 balíky tj. 116 plenek jsem opravdu nečekala. Dnes, poslední den testování, stále používám první balík plenek.

    Celá nedočkavá jsem musela hned jeden balík rozbalit a okouknout pleny. První co mě překvapilo, spíše nemile byla parfemace plenek. Obecně moc nemusím, když je plenka „něčím“ cítit. Ovšem to byl pouze první dojem po rozbalení balíku. Při používání jsem už žádnou parfemaci necítila.

    Další bod byla gumička na zadní straně plenek. Hned jsem si řekla, že to bude dobré když se Adámek pokaká, jelikož mu to často vyteče právě zadní stranou. Nejprve jsem zápasila se správným zapnutím plenky, ale po týdnu už jsem vše vychytala. Plenky mají vysoký pas, což zabraňuje také protečení.

    Na plenkách se střídají 2 druhy obrázků, které se konkrétně mému Adámkovi moc líbily.

    Plusový bod dávám také za zapínání plenek, které je opravdu pevné. Ještě u žádných plenek se mi nestalo, že by takhle držely. Materiál plenek je příjemný. Nemám ráda takové „šusťákové“ pleny, což Huggies opravdu nejsou.

    Tak a samotné testování…

    Hned první plenu čekal nelehký úkol -  udržet 12 hodin Adámkovu prdelku v suchu v noci. Až na první den, kdy jsem ji asi špatně zapla, byla každá noc bez nehody. To se mi poštěstilo zatím jen u zelených Pampers, jiné plenky neobstály. Takže za to mají Huggies obrovské plus. A překvapilo mě, že plenka nebyla ani na povrchu nijak mokrá, takže Adámek byl v suchu. Nejlepší pleny na noc, co jsme zatím vyzkoušely.

    Jinak během týdne jsem byla opravdu moc spokojená. Staly se nám asi 3 nehody, že to vyteklo zadní stranou, ale je možné, že jsem to měla málo utažené. Nebo prostě plínka nevydržela Adámkův nápor. Adámek když něco dělá, tak opravdu pořádně. 🙂

    Jelikož Adámek netrpí na opruzeniny ani vyrážky, tak tuto stránku nemůžu soudit. Ale pro mě bylo hlavní, že je jeho zadeček v suchu. Ne jako při některých plenek, kdy byl úplně mokrý.

    Závěrem tedy…

    Ačkoliv jsem byla ke značce Huggies skeptická a dokonce i kamarádky mě od testování odrazovaly, musím říct, že mě pleny hodně překvapily. Určitě je v budoucnu Adámkovi koupím. Jsem moc ráda, že jsem se mohla testování zúčastnit a chtěla bych poděkovat celému týmu Modrého koníka.