Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    luckamiksova
    29. kvě 2017    Čtené 351x

    Testování Gynimun

    Když jsem zahlédla soutěž o Gynimun, hned jsem si řekla, že je to soutěž přímo pro mě. Už od 15 let mě trápí výtoky pořád dokola a už jsem vyzkoušela snad vše, kromě právě zkoušených zaváděcích probiotik. 

    Když jsem tedy vyhrála měla jsem velkou radost. Jako první mě potěšila malá velikost balení i samotných kapslí. Jsem zatím zvyklá na veliké zaváděcí kapsle. Obal má krásné barevné zpracování.

    Moc se mi líbí, že kapsle jsou na bakteriální i kvasinkové infekce, protože to sám člověk špatně rozezná a pak utrácí zbytečné peníze v lékárně, než najde ten správný výrobek, a kdybych měla pokaždé letět na gynekologii, byla bych tam každý měsíc.

    Když jsem začala testovat, zrovna jsem výtok zase měla, takže jsem byla zvědavá, jak Gynimun pomůže na akutní potíže. Vzala jsem tudíž prvních 8 dní kapsle za sebou každý večer, poté mi přišla menstruace, takže jsem ještě nemohla zhodnotit výsledek a po menstruaci jsem ještě vzala poslední 4 kapsle za sebou a zatím to vypadá, že mám klid a kapsle zabraly.

    Jediné co bych možná vytkla, že kapsle nemají aplikátor. Mám radost, že jsem snad našla výrobek který bude fungovat, a také mi pomůže k tomu aby se mé potíže nevracely. Koupím si určitě další balení na prevenci.

    Takže moc děkuji, že jsem se mohla testování účastnit, já jsem moc spokojená 🙂