Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    mamihany
    31. bře 2016    Čtené 14x

    Kosmetika u kafíčka

    Nabízím indiduální přístup ke každé z vás maximálně 2 ženy na jedno “ kafíčko” :0) ( jednu konzultaci)

    • Ukázku trendů v líčení – vyzkoušení přípravků je ZDARMA
    • Poradím Vám jak pečovat o Vaši plet – Typologie pleti
    • Poznáte novou kosemtiku, která je na trhu přes 50let a je jedna z 10ti nejlepší na žebříčku na trhu
    • první komzultace je ZDARMA
    • Můžu přijet i k Vám domu, nebo vy za mnou to už je na domluvě

    Zajímá Vás něco, zeptejte se mě
    NOVINKA :
    Staňte se HOSTITELKOU semináře péče o pleť!

    Vaše výhody:

    Můžete pravidelně získávat dárky. Záleží jen na tom, kolik máte volného času a kolik pozvete přátel. Máte možnost získat slevu na přípravky nebo získat dárek. Chcete strávit příjemné chvíle se svými přáteli? Chcete se dozvědět něco nového? Nemusíte si nic koupit, ale přesto získat dárek. Staňte se hostitelkou semináře péče o pleť!

    Líbí se Vám tyto dárky* a chtěla byste je získat?
    Pozvěte si několik kamarádek nebo kolegyň z práce a užijte si příjemné chvíle při bezplatném kosmetickém poradenství. Nevadí, když některé pozvané ženy o firmě Mary Kay nikdy neslyšely a jiné už ji znají. Kosmetická poradkyně Mary Kay Vás naučí, jak nejlépe pečovat o svou pleť a tělo a jak používat nejmodernější způsoby líčení. Můžete získat báječný dárek a zároveň pomoci svým přítelkyním objevit jejich skrytou krásu. Záleží jen na Vás!

    Budu se těšit na shledání

    Táák a je tu 6Měsíc...dnes ve 12:15 bude tý mojí holčičce půl roku :*

    Máme za sebou 5 měsíční kontrolu, máme skoro 7,5 kg a velký pokrok je, že už 3den zkoušíme uspávat Mišku samotnou v postýlce a zatim s úspěchem... :0)

    Maminy, máte někdo zkušenosti s pozicí bankovního pradce? Nedělá to něktrá z vás? Dostala sjem nabídku dělat poradce pro čsob, ale nevim co to obnáší a jestli si můžu přivydělat při rodičovdkým příspěvku, i když po 2měsících se dělá na Ičo...

    Tak 4M kontorla za námi, druhé prdáro rotavirů ( které se zdražovalo na 490kč) a Michalinka má bez bez pár dek 7kg a 70Cm :0)

    Holky poradte.... Nedaří s emi naučit Míšu , aby usla sama přes den doma... harcí kolotoče a jiné nezabírají... většina řiká, že nechávala děti vyplakat, ale to se mi nechce, za chvili s ezalká a pláče jak blázen, je nějaká jiná možnost? 🙂

    Jsou za námi první společné Vánoce s naší Michalkou a dostali jsemod ní nejkrásnější dárek, že ráno na štědrý den si začala broukat a "povídat s náma" úúúžasný. od toho rána, jak se zbudí, tak nezavře pusu :0)

    Tak máme za sebou nastřelení náušniček... Michalka byla statečná víc jak maminka :0) Je to princezna :0*

    Táák mám epo 3měsíční kontrole, dostaly jsem první injekci 13tky rotaviry a máme 6,15KG a 65 Cm... a příští úterý jdeme na nástřel náušniček... Víc se bojim já :0)))

    Maminky,a si každá z vás znáte, že vaše miminko uspíte jen chováním... Máte nějaké rady, zkušenost mjak naučit miminko, aby uslo bez chování? Naše Míša, když si přestane hrát, tak neusne bez chování, ale trvá to dýl, než ze začátku... :/

    Maminky, Michalka skoroo pravidelně večer co večer, hystericky pláče,,jsem z toho na prášky, nevím co jí trápí a jak jí pomoc??? Napadá mě, že se bojí tmy??? a nebo, že se nudí a pak únavou neumí usnout?

    Michalka má 5kg a 56cm 🙂))

    Tak příští čvrtek nástup do nemocnice a 9.9.011v pátek bude o jednu princeznu na světě víc :0)

    Dostala jsem jeden z nejkrásnějších dárků k narozeninám , a to ultrazvuk 35týden , kde je vidět pohlaví ,tak že brzy bude na světě Michalka :0*