martina_ch5
9. kvě 2018
325 

KIK test dětská móda

Kde začít? Nejdřív bych určitě chtěla poděkovat modrému koníku a Kik za možnost testování, ani jsem nedoufala že nás vyberou o to větší jsem měla radost 🙂. 

Začnu z té horší stránky. Když jsem šla nakoupovat poprvé vzala jsem sebou i děti. Uličky v obchodě byli plné krabic ,v celém obchodě nepořádek :-/ Měla jsem sebou malý golfáček a bylo nemožné tama projíždět.Tohle není nic na mě ,takže jsem to vzdala a odešli jsme! 

Je to opravdu škoda ,KIK je dobrý obchod co má slušné ceny a tímhle si to kazí ☹ . Kdyby u nás v Hodoníně nebylo tak málo obchodů s dětským oblečením asi by KIK nebyl mezi prvníma kam bych zavítala.

Teď jsem byla trošku hnusná ale i tomhle recenze jsou.

Už ale začnu z té lepší stránky 🙂 

Moje druhá návštěva obchodu už byla bez dětí, bylo to jen o den později ale krabic už bylo o dost méně 🙂 V klidu jsem si prošla všechno dětské zboží až jsem se dostala k výprodejovým věcem a jelikož já jsem blázen do výprodejů 😀 musela jsem to tam doslova prohrabat , legínky na holky za 55,- :-O to prostě nikde nenajdete a jsou kvalitní a krásně sedí i na štíhlejší děti jako jsou ty moje.

Dále jsem našla rifličky na obě holky jedny za 105,- a druhé za 139,- regulace v pase samozdřejmostí takže opět super na moje štíhlé děvčata 🙂 to nekoupíte ani na bazárku.

Mikinka pro mladší Emičku za 55,- sice je to 100% polyester ale na hřiště a do písku plně dostačující 🙂 Když jsem se výprodejových věcí nabažila šla jsem i do nové letní kolekce , triko a plavky s Elzou jsem tam nemohla nechat z toho byla Sofi nadšená nejvíc.

K plavkám jsem pořídila krásný letní klobouček s motýlkama 🙂 protože v létě jsou pokrývky hlavy přece nejdležitější. Emičce jsem koupila triko s minnie vel. 92 bylo jí trošku větší ale po vyprání a usušení v sušičče se malinko srazilo a teď jí je akorát 🙂 překvapilo mě že obrázek zůtal stále krásný s pestrými barvami i třpitkami 🙂

Pro Emičku ještě lehkou bavlněnou čepičku ,ideální k vodě 🙂

Kupóny nám vyšli skoro na korunu přesně , řekla bych že za 1500,- opravdu hodně krásného a kvalitního oblečení. Nejvíc mě potěšili ty legínky protože ty se u nás nosí denně. 

Abych to shrnula na závěr ,když máte čas a jste bez dětí tak se dá v Kiku krásně nakoupit a seženete tam toho opravdu hodně.Velká škoda nepořádku a těch krabic na prodejně to je opravdu šílenost a kazí to celkový dojem z nakupování ☹ . Velké plus jsou ceny a kvalita zboží,najdou se teda kousky které jsou méně kvalitní ale taky k nim odpovídá cena ale těch lepších věcí je tam rozhodně velká převaha.

#test_kik  #recenze

Prosím Vás, trošku mimo téma, ale kde prosím, chodí tolik lidí na to, že se samozřejmost píše samozDřejmost? 😵

6. kvě 2018

@callwen netuším asi na Moravě 😀

7. kvě 2018

ano,KIK a jeho věčné krabice na prodejně,nastěné tak,že se mnohdy nedá projít,je prostě děs

9. kvě 2018

@jarla "nastavěné"

9. kvě 2018

Začni psát komentář...

Odešli