martindurina
3. čer 2015

Jamieson hledá Ambasadorku na Modrém koníku

I dnes k vám přicházím s novým konkurzem na Ambasadorku. Tentokrát jednu z vás hledá kanadská firma Jamieson.

Společnost Jamieson se zaobírá výrobou vitamínů a doplňků stravy více než 90 let. Výsledkem její dlouho roční systematické práce je více než 220 doplňků stravy. Při jejich výrobě používá ty nejkvalitnější ověřené suroviny od celosvětové sítě dodavatelů přírodních surovin z nejčistějších zdrojů naší planety. Firma Jamieson Laboratories věří, že jen získávání surovin z čistých a ověřených zdrojů, je ta správná volba pro zachování kvality přírodních vitamínů a doplňků stravy.

Ambasadorka zdravého životního stylu

Pokud ti záleží na kvalitě potravin a na tom, z čeho jsou vyráběné, jestli máš přehled v oblasti vitamínů, výživových doplňků a jejich vlivu na zdraví a jestli značku Jamieson znáš a splňuje tvoje nejnáročnější kritéria, v tom případě tě chceme jako Ambasadorku na Modrém koníku. Chceme seznámit maminky z koníka s našimi produkty, informovat o novinkách v oblasti výživových doplňků a poukázat, jaký je důležitý původ a čistota zdroje toho, co přijímáme.

Co ti práce Ambasadorky dá?

Hodně zábavy, rozhovory, nové kolegy, i mne. 🙂 Něco se naučíš a nebudou to všední zkušenosti. Mohou ti pomoci vést svůj život směrem, kterým budeš chtít. Za svou práci dostaneš i odměnu. Během doby, kdy budeš ambasadorka, tě měsíčně potěší 4 000 Kč v čistém.
Realizuj se na místě, které tě baví, a spolupracuj se značkou, kterou máš ráda. O tom je být ambasadorkou na Modrém koníku.

Jak se zapojit do konkurzu?

Konkurz začíná právě teď 🙂 Jestli se chceš zúčastnit, vyplň dotazník: Konkurz na Ambasadorku. Konkurz bude probíhat ve více kolech, informovat vás budu přes interní poštu.

Ambasadorku vybere tým z Jamieson, následně ji oslovím. Předpokládaný začátek práce Ambasadorky a její oficiální představení je Srpen 2015.

"Čistota je neoceniteľná." Jamieson

Martin Ďurina
Modrý koník Team

Joooo Jamieson .... ahaaaa. Já četla Jamson .... a už mi hlavou šrotovalo, že by přece ženské na md a rd tak s odpuštěním chlastaly, že by se Jamsonu vyplatila kampaň tady 😀 😀 😀

3. čer 2015

@bluetweety akorát to co myslela, že to je, je Jameson, takže zase špatně..😀 Ale máš pravdu, taky mně to napadlo..🙂

3. čer 2015

@leniczka23 A pozor - to jsem střízlivá 😀

3. čer 2015

@bluetweety No tak buď kecáš a nebo máš radši Jacka Danielse..😀

3. čer 2015

@leniczka23 Ani jedno - abstinentka s občasnou slabostí pro hrozny 😀 😀

3. čer 2015

Ha též mě po přelétnutí nadpisu naskočil alkohol 🙂 🙂

3. čer 2015

Taky jsem četla Jameson a hned jsem si říkala, že do toho jdu, ale bude asi už obsazeno.. 😀 Tak nic... Držím palce, ať se tapravá ambasadorka na vitamíny brzy najde 😉

3. čer 2015

Ženy aspoň je vidět, co nám na té mateřské schází ze všeho nejvíc..😀 😀 😀!!!

4. čer 2015

Už Jamieson používám u dcerky Baby BéBé D a maximální spokojenost, vig... už bych jí nikdy nedala 🙂 o firmě jsem četla mnoho a jsem ráda,že dělají své produkty a maminky mají možnost nejít z davem a cpát věci,které jsou v jiných státech zakázané 🙂

4. čer 2015

Aha on je Vigan... venku zakazany?? :(

19. čer 2015

Začni psát komentář...

Odešli