Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    mishka
    5. únor 2017    Čtené 121x

    Test kosmetiky KAWAR

    Na testování kosmetiky jsem se moc těšila. Deset let fungování na Koníku, ale poprvé jsem se zapojila do takovéto akce a byla jsem nadšená, že jsem byla vybrána. Mám dva malé raubíře, času pro sebe málo. Trošku problematické bylo už dodání balíčku, což mě trochu zamrzelo – dopravce neměl můj tel. kontakt, takže doručovali několikrát a paní řidička to dosti nelibě nesla a byla velmi nepříjemná. Bohužel chyba pravděpodobně na straně odesilatele, protože telefonní číslo jsem uváděla, ale odesilatel už zřejmě ne.

    Už po vybalení mě mile překvapil design výrobků i to, že obsah balíčku byl velmi bohatý:

    • Šampon pro normální vlasy
    • Mýdlo se solí a minerály z Mrtvého moře
    • Koupelová sůl z Mrtvého moře
    • Tělové mléko s minerály z Mrtvého moře
    • Pleťová maska s Aloe vera a minerály z Mrtvého moře
    • Denní krém na obličej s minerály z Mrtvého moře
    • Krém na ruce s minerály z Mrtvého moře

    Šampon pro normální vlasy

    Celkově mám velmi jemné vlasy, které se tak mastí, že musím denně mýt. První tři použití šamponu byly doslova za trest – vlasy zacuchané, absolutně nešly rozčesat, k tomu nepříjemné na dotek po usušení. Nevím, co mě vedlo k tomu, zkoušet šampon stále dokola, nicméně musím říct, že od čtvrtého použití jsem se šamponem začala být spokojená… Vadí mi, že málo pění, mám raději pěnivější šampony, ale celkově jsou po něm vlasy takové svěží, krásně voňavé a lesklé. Mastí se tedy stále stejně a musím mýt denně, ale ještě jsem nenarazila na šampon, který by na toto pomohl. Ocenila bych ještě balzám nebo kondicionér, ale ten, jak jsem se dívala, tato značka bohužel nenabízí (nebo jsem nenašla).

    Mýdlo se solí a minerály z Mrtvého moře

    Nejsem zvyklá používat tuhá mýdla, zásadně kupuji tekutá. Ale moje kluky tohle opravdu dost bavilo, dost často jsme mýdlo lovili na druhé straně koupelny. Ale vážně – mýdlo mi přišlo takové neutrální (používala jsem tedy jen na ruce), neměla jsem po něm ruce vysušené, ale ani nijak extra mne nenadchlo. Nemám ale s čím srovnat. Jistě to není výrobek, který bych si ještě někdy koupila, zůstanu u tekutého a svých oblíbených značek.

    Koupelová sůl z Mrtvého moře

    Na sůl do koupele jsem se těšila asi nejvíc. Sáček vyšel na tři koupele. Byla jsem ale celkem zklamaná – relaxaci ve vaně mám jednoznačně spojenou i s nějakou vůní. Sůl je úplně přírodní – není dobarvovaná ani parfemovaná, což na jednu stranu je určitě dobře, na druhou stranu 20 minut ležíte ve vodě a nemáte vůbec pocit, že prožíváte něco „výjimečného“. Ani po koupeli jsem neměla pocit, že sůl nějak prospěla mému tělu. Při poslední koupeli jsem použila alespoň vonný olejíček, ale ani tak jsem nebyla moc spokojená. Takže sůl pro mě osobně bylo celkem zklamání.

    Tělové mléko s minerály z Mrtvého moře

    Naopak tělové mléko musím pochválit, s tím jsem byla spokojená moc. Jako ostatní výrobky má moc příjemnou, lehkou vůni, krásně se roztírá, rychle se vstřebává, takže se člověk ještě hodinu ke všemu nelepí 😉 Celkově tělové mléko mohu doporučit.

    Pleťová maska s Aloe vera a minerály z Mrtvého moře

    Několik masek tohoto typu jsem již vyzkoušela, tak zde můžu myslím porovnat. Mám problematickou pleť, a to opravdu hodně. Neustálý boj s akné celý život, nepomohlo zatím nic. Pleťová maska ne, že by mě akné zbavila, ale zlepšení jsem určitě pocítila. Pleť po ní byla vypnutá, jemná, možná i trochu ubyly rozšířené póry kolem nosu. Jako negativum hodnotím konzistenci – i po opravdu řádném protřepání je maska hodně tekutá, nanášení nebylo úplně jednoduché, pokud nechcete mít půl koupelny od bahna. Buď bych ocenila hustší, nebo jiné balení – např. kelímek, kde bych si mohla masku rukou nabrat. Druhé negativum je vůně, nebo v tomto případě zápach… Jistě, bahno je bahno, ale tohle je opravdu síla, měla jsem problém těch pár minut vydržet. Ale za ten výsledek to stálo! Masku si budu kupovat dál, celkově jsem s ní byla moc spokojená 😉

    Denní krém na obličej s minerály z Mrtvého moře

    Denní krém je pro mě dalším silným výrobkem z testovacího balíčku. Používala jsem po aplikaci masky. Nemám k němu žádné výhrady, je lehký, příjemný, snadno se roztírá, hezky voní. Druhý výrobek, který bych si s radostí koupila. Chyběl mi k tomu noční krém, ale to už bych chtěla moc.

    Krém na ruce s minerály z Mrtvého moře

    Jednoznačně nejsilnější článek tohoto testu. Ruce mám šílené – suché, popraskané, klouby zarudlé. Krém naprosto perfektní, měla jsem ho v kuchyni na lince a po každém namočení rukou jsem namazala, ruce úžasně jemné, krém se rychle vstřebá a nezanechává žádný mastný film, hezky voní, je takový lehoučký.. Jeden z TOP krémů na ruce, který jsem zatím vyzkoušela, perfektní!

    Děkuji moc MK i Kawaru za možnost testování, můžu říct, že mě to moc bavilo a určitě jsem objevila pár výrobků, které si ráda koupím a budu používat dál 😉

    Poprvé pro holčičku - můj čerstvě dokončený cestovní domeček 🙂

    (9 fotek)