Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Holky prosím o radu, mám 6 týdenní miminko, týden na Sunar premium, kaká teď obden, je to pak rychta, ale hrozně se trápí u toho a hovínko mega smrdí a je zelený... mám to změnit a případně na co? Neměla jste nějaká podobný problém? Nebo vydržet? Je pravda že jak se zatím nehýbe, tak nemohu chtít zázraky, ale třeba jiné UM by bylo lepší?

    Holky prosím potřebuji uklidnit…
    Dnes jsem porodila přirozenou cestou syna Matěje, dnes jsem i měla termín, takže malý je donošených. Vaha krásná 4110g, při první prohlídce vše v pořádku. Před hodinou při kojeni jsem si všimla ze má asi tři puchyrky na ruce, doktor hned ze se asi jedna o zlatého stafilokoka. Výsledky štěrku ale prý budou až tak v úterý. Já jsem úplně na nervy, jsme v izolaci a když se zeptám a chci slyšet alespoň něco pozitivního, naději…tak klopí zrak. Prosím měla jste to některá? Prosím hodte mi udici abych se v noci vyspala… nevolala jsem to ani manželovi. :/

    Holky prosím máte tip na zimní fusak, bez nějakých šílených chlupů kolem na lemu, ideálně rostoucí, co se lehce omyje a není nad 2 tis?

    Holky když dodržujte těhu cukrovku a jednou týdně si dáte kopeček zmrliny, vadí to hodně prckovi?

    Holky vy tu vite vše- jak lehce odstraním hovna od much na oknech? Já na tom snad nechám ruce… neexistuje něco fakt jako jiného než skrabat?

    Ahojky holky, jdu si pro radu, jelikož si připadám trochu jak blazen🙂 ale třeba má někdo stejnou zkušenost tak mi poradi. Jsem ve 26tt se třetim prckem, merim 170cm, vážím teď 63, nahoře mám 7kg, do třetího měsíce jsem jedla silene- bylo mi zle a tělo chtelo cukr, od 12 týdne jsem už na svém, sacharidy max do 200, spis menší na den, neměla jsem nikdy denně sladké, max jednou týdne. Cvicim denně na lacno hodinu každé ráno než vstanou děti. A bum- ve čtvrtek mi MUDr řekla ze mi vyšel cukr 4,6-10,4-10 takže mam cukrovku…
    Největší příjem sacharidu jsem do ctvrtka měla k snídani- vločky, ty jsem teď vyřadila- trpím. Snížila jsem sacharidy do 100g… měla to některá podobne? Ze jste ji měli ale nevíte z čeho? A jak to zbytek tehu probíhalo? Snížila jste některá sacharidy třeba i pod 50 a bylo vše Ok?