Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Maminky cim bojujete proti komarum. Syn 4 roky ma chudak stipance, ktere mu hrozne natecou, ma to pak chudak boule velikosti pesti, ktere tak do dvou dnu splasknou. Mazu zklidnujicim gelem a davam kapky fenistil, b-komplex, repelent prirodni s levanduli nebo salveji na ne nezabira....Ted ma jet s tatinkem na 4 dny na chatu a bojim se, ze ho tam ty mrchy sezerou. Co mate osvedcene? Dekuji moc za pripadne rady.

    Maminky nevíte kde bych mohla najít na netu optotypy ke stažení? Děkuji

    Maminky co si myslíte o hračce spinner? Kluci 5,5 a 3 jsou z ni nadšeni a já se toho bojím. Hrajou si s tím kde můžou a dnes si to od tchyne prinesli domů. Mám pocit že na netu všude čtu o zraněnich co to způsobilo. Sama tomu nevěřím a nejradši bych to nekde ztratila nebo vyhodila. Manžel a mamka si mysli, ze přeháním. Jaký na to mate názor vy?

    Holky za jak dlouho HM vrací peníze za vrácení zboží? Díky moc za odpověď.

    mislentilka
    Zpráva byla změněna    14. črc 2017    

    Holky kdo nakupuje na HM.com, když chci vrátit zboží ze tří různých objednávek, mohu dohromady v jednom balicku nebo musím každé zvlášť? Děkuji za odpovědi.

    Maminky help, nenajde se tu nějaká personalistka? Vyplňuji do práce osobní dotazník a mám tam uvádět počet odpracovanych roku, mohu tam dát i práci na dpč, pokud mám od nich potvrzení o zaměstnání nebo jen hpp, díky moc

    No nekupte to, když to vyprodavaj za dvacku a navíc mi to taaaaak slusi😘😘😘😘.

    (2 fotky)

    Nádherné celoroční botičky Sante za super cenu.😀 Mám z nich větší radost než kdybych si koupila boty pro sebe.😎

    Maminky cukrářky, prosím, prosím, mám dotaz, chci malému dělat dort ke druhým narozeninám a objednala jsem si nějákou potahovku, kde ji skladujete? V lednici nebo mimo? Jako dort budu dělat medovník, když bych ho chtěla částečně potáhnout, mám to něčím podmazat? A poslední dotaz, když mi nějaká ta potahovka nebo modelovací hmota zbyde, dá se zamrazit nebo jak uložit? Moc, moc děkuji

    A ještě Botky pro staršího🙂 Nemůžu se rozhodnout🙂. Také prosím o případné zkušenosti.

    (3 fotky)

    🙂 KTERÉ 🙂 Maminky vybírám pro malého botky na jaro a nemůžu se rozhodnout. Máte zkušenost??? Které jsou lepší?

    (2 fotky)

    Maminky prosím o radu, syn 18m má v důsledku virové infekce špatné jaterní testy, tedy nám byla nařízena jaterní dieta. Syn mi toho nechce moc jíst, protože je závislák na mléčných výrobcích, ty smetanové mu však nyní dát nemůžu, protože při dietě se doporučují jíst jen ty nízkotučné. Mohu je dát takhle malému dítěti? A pokud je to nějaký ten dětský jogurt, s obsahem tuku třeba kolem 3,5% ten by mohl? A nevíte některá zda se může špenát? Nevím například proč se nedoporučuje květák. Za rady moc děkuji.

    Nádherné Vánoce přejeme.

    Rok utekl jako voda a to naše mladší zlatíčko dnes už slaví 1 rok. Přejeme mu vše jen to nejlepší a hlavně mooooooře zdravíčka. Moc tě milujeme synáčku náš.

    (2 fotky)