moncici89
24. zář 2018
527 

Fisher-Price se testuje

Mám tady srhnutí celého testování, překrásných hraček od FisherPrice. Hned na úvod musím říct jedním slovem, že to bylo naprosto SKVĚLÉ!

Motýlův kamarád pro klidné spaní

Už jen, když jsem rozbalila tohoto usínačka, zaujal mě plast, ze kterého je projektor vyroben. Je tak bytelný, perfektní propracování. 
Má mnoho funkcí - projektor - který vytváří na stropě krásnou noční oblohu v podobě hvězd a měsíce - to se naši dceři velmi líbilo. Dokonce se snažila i natáhnout a chytit hvězdičky 🙂 
Další funce je melodie - je jich hend několik a všechny jsou velmi klidné a příjemné - vytvoří krásnou atmosféru pro usínání. Lze nastavit i stupně hlasistosti.
Další zajímavá funce je nastavení světla pro medvídka - to naši dceru velmi zaujalo. Po medvídkovi se hned natahovala a i po samotném zařízení 🙂 Medvídka si strkala do pusinky, líbil se ji.
Za mě 5* z 5ti. Radost testovat a můžu jedině doporučit. Byl to náš společník téměř každou noc. Usínali jsme kolikrát i s dcerou a partnerem společně 🙂 A interval jsme měli vždy 30 minut 🙂 Oceňuji moc.

Nový kolotoč nad postýlku - Motýlci

Tak tohle je pecka. Musím říct, že jsem teda nečekala, že by tento koltoč dceru nějak výrazně zaujal. (Doma máme jiný kolotoč s projektorem a hudbou). medvídci na něm jsou světlé barvy - myslela jsem si, že tak malé miminko zaujímají spiše barvy pestré - červená, oranžová, apod. 
No ovšem velmi jsem se mýlila. 
Opět provedení koletoče musím velmi vychválit. Je bytelný, pevný. Výborně řešené upevnění k postýlce. Rychlé, snadné, bez nějakého složitého štoubování a nemusíte mít strach, že by koltoč na dítě spadl 🙂 
Kolotoč je vybaven opět projektorem, který vytváří krásnou noční oblohu (ale to mi přidje že dceru moc nezaujalo). Jako samotní medvídci na kolotoči. Jsou ve správné výšce a to děti motivuje k tomu, aby natáhly ruce a hráli si s nimi. Naše dcera to dělá často 🙂 Což mě opravdu překvapilo. 
Kolotoč má opět spoustu různých melodií - šum, les a různé melodie, které jsou zase velmi příjemné, klidné, poutavé. 
Medvídky z kolotoče jsme s sebou braly i do kočárku nebo jsem ji je dala na hrací deku, takže dcera si opravdu vyhrála. A nebo i během dne, když spala v postýlce, tak se probudila a sama si s medvídyk hrála a ani jsem o ni nevěděla. Velmi mile mě kolotoč překvapil, takový zájem od dcery jsem opravdu nečekala 🙂 Opět dávám plný počet bodů a myslím si, že se tady vyplatí investovat 🙂 

Mluvící psíkova sestřička

Tohle je jednoznačně TOP hračka, která si získala celou rodinu 🙂 Tento pejsek má 3 nastavitelné urovně (podle stáří dítěte). Což je perfektní, že s dcerou ještě nějakou dobu poroste! Zkoušely jsme úroveň 1, což bohatě stačilo. Teď ke konci testování už dcera chápe, že když se medvídka dotkne, že začně zpívat a blikat mu srdíčko. 
Když jsem ji pejska poprvé ukázala, jak zpívá - začala se na něj usmívat. Když přišla na to, že když ho zmáčkne udělá zvu ka zabliká - měla takovou radost. To je naprosto famozní. Nemám co vytknout, absolutně. Jeidné co mě napadá, jak bude vypadat za 2 roky? Jestli by třeba nebylo možné ho vyprat, ať je zase krásný a nejeví známky opotřebení. 
Psíkova sestřička je moc hezky namluvená, krásně zpívá (písničky už znám všechny) a hra s tímto pejskem nás moc baví. A největší radost mi dělá úsměv a radost dcery, když pejska má u sebe a může si hrát 🙂 To ji žádná jiná hračka takhle nerozesmála. Když se stane, že dceru něco trápí a pláče - použiju pejska - jakoby hend zapomněla na to, co ji trápí a směje se. Tento pejsek s námi bude všude 🙂 
Závěrem bych chtěla poděkovat, že jsme byly vybrány. Byla to opravdu radost tyto krásné hračky testovat. A děkujeme za skvělou zkušenost! A k hračkám nemám co vytknout ❤️

Závěrem bych chtěla poděkovat, že jsme byly vybrány. Byla to opravdu radost tyto krásné hračky testovat. A děkujeme za skvělou zkušenost! A k hračkám nemám co vytknout ❤️

#test_fisherprice2

#recenze

Mohu se zeptat, kdyby jsi se mela rozhodnout, co by jsi poridila - kolotoc nebo usinacka?

6. lis 2018

Začni psát komentář...

Odešli