moncici89
13. črc 2021
50 

Recenze Nestlé NaturNes Bio

Krásný den 🌸

Chtěla bych se s Vámi podělit o zkušenosti a obrovskou radost z testování Nestlé NaturNes Bio. 

V první řadě, musím říct, že mě velmi překvapilo, kolik produktů k testování dorazilo! Opravdu hodně, to jsem vůbec nečekala. A tak jsem se rozhodla, že se rozdělím a několik kaší jsem poslala své kamarádce, která má malé miminko a bude začínat s příkrmy a kašemi. ❤️ 

S produkty Nestlé NaturNes jsme už zkušenosti měli. A to především s křupkami. 🙂 Obě moje dcery je milují, a taky je dokážou zabavit na dlouho. 🙂 Takže jsem se velmi těšila na toto chutné testování.

Každá maminka chce pro své dítě to nejlepší, nezávadné, zdravé, plné vitamínů, bez chemie, ideálně v bio kvalitě. ☺️ A Nestlé NaturNes toto všechno splňuje. ❤️ Tak si pojďme o produktech říci více.

Kapsičky NaturNes BIO – zdravá a vydatná svačinka v praktickém balení

Kapsičky jsou v praktickém balení, vejdou se i do nejmenšího batůžku a jsou proto ideální svačinkou během cestování. Neobsahují žádné konzervanty a najdete v nich plno vitamínů. Kapsičky jsou vyrobené ze zralého ovoce, vypěstovaného na specializovaných farmách bez použití průmyslových hnojiv a bez přidaného cukru.
Příchutě kapsiček: hruška, jablko a banán; hruška, jablko a černý rybíz; jablko a šípek; jablko, banán, borůvka a ostružina; mango; dýně s mrkví a banánem.

Kaše NaturNes BIO

Kaše se vyrábí ve dvou verzích - jedna je nemléčná - vanilková, druhá mléčná s příchutí banánu. Kaše jsou nedílnou součástí zdravého jídelníčku mé dcery. Miluje je a nebylo tomu jinak i u Nestlé. 🙂 Velmi pozitivně mě překvapilo, že kaše nevytváří hrudky a dobře se rozpouští. 🙂
Obě kaše jsou šetrně vyráběny z pečlivě vybraných surovin z ekologického zemědělství a vy si tak můžete být jistí, že jste zvolili pro vaše děťátko to nejlepší.

Křupky NaturNes BIO

Kromě kašiček a kapsiček připravilo Nestlé v BIO baby kvalitě také křupky, které uvádí na český trh. Stoprocentní BIO křupky s ovocnou a zeleninovou příchutí padnou do dětské ručičky a snadno se žvýkají.
Mé dcery milují hvězdičky s příchutí banánu a banánu a malin. Dále jsou příchutě pomeranč s mrkví a rajče, mrkev, cibule. Ty holkám už tak "nejely", ale myslím si, že to bude tvarem křupek. 🙂 Každopádně - velmi oceňuji na cestu do auta - nedrobí, nedělají binec a děti se jimi zabaví na dlouho. 🙂

Masozeleninové příkrmy NaturNes BIO

Tak tyto příkrmy oceníme my maminky nejvíce. 🙂 Na cesty, na výlet - ideální řešení. Hlavně děti dostanou plnohodnotní stravu. 🙂 Kdekoli Vám příkrm bez potíží ohřejí. Byli jsme s rodinou na dovolené a téměř všechny jsem nám s sebou zabalila, a moc jsem to ocenila a využila toho, že jsem nemusela řešit oběd pro nejmladší dceru. 🙂

Troufám si říct, že všechny příkrmy jsou velmi dobře promyšlené a vyrobené z našich oblíbených surovin, které dcera miluje. No posuďte sami:
Pastinák a dýně s celozrnnými těstovinami a krůtím masem
Spaghetti Bolognese
Brokolice s hráškem a krůtím masem
Kuřecí maso s batáty a zeleninou
Všechny příkrmy jsou v bio kvalitě, jsou lahodné, bez přidané soli, praktická sklenička i gramáž. Dávám 100 bodů ze 100. 🙂

Sečteno podtrženo - děkujeme, děkujeme, děkujeme za to toto velmi chutné testování. 🙂 Mohla jsem si s dětmi užít spoustu volného času na dovolené a výletech (a ne za sporákem v kuchyni 🙂 ).
Velmi se mi líbí složení produktů, bio kvalita bez přidaného cukru a soli. Určitě budeme tyto produkty kupovat dále.

Krásné letní dny 

#zkušenosti_nestle_naturnesbio93
#test_nestle_naturnesbio #recenze

Začni psát komentář...

Odešli