moulinkaa
23. bře 2016
200 

PLUS a PRO jako balík pro každého

Spustili jsme největší změnu od existence služby PRO. Stal se z ní balík výhod. Aktivovat si ho může kdokoliv a už není třeba si na to vytvářet nový účet.

Používání služby PRO bylo dosud zaměřeno pouze na komerční prezentaci. Nebylo možné přispívat do fóra ani vstupovat do skupin. Kvůli tomu jste si často vytvářeli dva účty. Jeden pro prodej a druhý pro své soukromí (diskutování ve skupinách a ve fóru). Proto jsme celou službu zjednodušili a nyní můžete využívat celou stránku i s balíkem PRO.

Na PRO již není nutné přihlašovat se přes podstránku www.modrykonik-pro.cz . Ta bude brzy zrušena. Vše už máte na jednom místě a přímo na www.modrykonik.cz .

Co nabízí PRO?

1. Reklamní příspěvky ve svém blogu

Balík PRO jako jediný nabízí možnost prezentovat své zboží, služby a slevy v Blozích. Ostatní balíky (PLUS a bezplatný účet) tuto možnost nemají a jejich reklamní příspěvky mohou být zablokovány.

2. Nové zboží v bazaru

Do bazaru můžete přidat neomezené množství nového i použitého zboží.

3. Vlastní výroba v bazaru
Neomezený máte i počet inzerátů vlastní výroby.

4. Vizitka vašeho obchodu/stránky
Svůj obchod/aktivitu můžete na stránce prezentovat se vším, co k tomu patří. Proto si můžete přímo do svého blogu vložit vaše kontakty i proklik na FB stránku.

5. Sdílení hodnocení
Pokud získáte na Modrém koníku pozitivní reference, hodnocení si můžete vložit přímo na svou stránku.

6. Výhody při nakupování
Pokud si přidáte inzeráty do wishlistu, upozorníme vás na slevy inzerátů, které vás zaujaly. Kromě toho v komunikaci uvidíte, kdy byly vaše zprávy přečtené.

Co dál?

Pokud se vám výhody balíku PRO kdykoliv zalíbí, stačí klikout sem a balík si aktivovat. Je na vás, odkdy dokdy ho budete používat. Pokud se rozhodnete zrušit si ho, můžete rychle a snadno přejít na balíček PLUS nebo bezplatný účet. Je to jen na vás.

Z PRO se tak od nynějška stává balíček výhod, stejně jako v případě PLUS. Srovnání obou balíků najdete tady.

Používání skupin je povoleno pouze pro nekomerční účely. Pokud tedy budete chtít informovat o novém sortimentu či slevě, využijte k tomu svůj blog. V něm můžete s aktivním PRO přidat libovolný počet příspěvků a snažit se jimi své fanoušky zaujmout. Ať už inspirativním obsahem, nahlédnutím do vašeho "zákulisí" či sdílením toho, co nabízíte.

V případě jakýchkoliv dotazů o PLUS a PRO mi napište.

PS: Login nejde změnit, pokud už byl jednou vytvořen.

Přejeme vám hezký den a úspěšné prezentování svých výrobků a služeb 🙂

Vlaďka

Modrý koník Team

#novinka #plus #pro

Login nejde zmenit?

20. čer 2019

Začni psát komentář...

Odešli