moulinkaa
19. únor 2016
55 

Inzeráty PRO - už i Použité věci a Vlastní výroba

Právě jsme spustili možnost zadávat ve službě PRO inzeráty na Použité věci a Vlastní výrobu (handmade). 

Dosud mohli PRO uživatelé zadávat jen inzeráty na Nové věci. Teď máte na výběr tři druhy inzerátů: 

  • Nové zboží
  • Použité zboží
  • Vlastní výroba

Při zadávání inzerátu vyberte kategorii (oblečení, hračky apod.), a pak vybíráte druh inzerátu. PRO uživatelé mají přednastaveno Nové zboží, můžete si ale zvolit také Použité zboží nebo Vlastní výroba:

Počet PRO inzerátů není jinak omezený (na rozdíl od běžných a PLUS uživatelů). Všechny druhy inzerátů se vám budou zobrazovat přednostně, stejně jako doteď.

Použité věci

Mohou to být vaše soukromé věci, po vás nebo vašich dětech, ale i komerční second-hand (např. dovoz použitých věcí ze zahraničí apod.). Kupující ocení, když do inzerátu nebo Podmínek prodeje uvedete, zda je to soukromý nebo komerční prodej. 

Vlastní výroba (handmade)

Čerstvá novinka na koníku 🙂 Pletete? Háčkujete? Vyrábíte čelenky, náušnice nebo dekorace? Označte inzeráty jako Vlastní výroba a získejte zákazníky, kteří vyhledávájí originální tvorbu. 

Službu PRO stále více zaměřujeme na prodej zboží a přibližujeme běžným uživatelům. Toto je jeden z prvních kroků, věřím, že vás potěší.

Vlaďka

Modrý koník tým

Super!! Tak vsechny sekacky s UK lisy sup tam 😉

3. bře 2016

@aninkas1 Ani, zatím rozjíždíme pomalu a nepovinně 🙂 Kdo chce, využít může a bude využívat všechny výhody profilu PRO. Je to tedy na bázi dobrovolnosti.

3. bře 2016

@moulinkaa kazdopadne je fajn, ze kdo chce podnikat ve velkem, ma tu moznost legalne 😉 🙂 A ne se tvarit, ze 20tero vesticek ve velikosti 86 je po celem jeho pribuzenstvu 😉 🙂

3. bře 2016

Začni psát komentář...

Odešli