Tento týden bych ráda udělala malou rekapitulaci autosedaček Joie Spin s otočnou základnou. Joie nabízí více typů, a tak se v tom člověk snadno ztratí.
    V současné době je v nabídce Spin 360, i-Spin 360, i-Spin Safe, i-Spin 360 E a já vám
    jednotlivé typy stručně představím.

    Dnes začneme Joie Spin 360. To je v podstatě úplně první "Spinka", kterou jste mohli pořídit. Spin 360 je původní verze této sedačky, schválena podle normy ECE R44/04.
    Před pár lety jsem na ni psala recenzi (odkaz v závěru). Jedná o autosedačky z kategorie od narození- 18kg, vyjma Spin E).

    U Spinek, tak jako u všech autosedaček Joie najdeme opět kvalitní materiály, příjemné polstrování, bezpečnostní prvky, variabilitu v polohování a přizpůsobení se dítěti. Pro instalaci autosedaček je potřeba mít v autě isofix.

    Nejvýznamnějším prvkem, proč jsou "Spinky" tak lákavé a oblíbené, je jejich otočná základna, která dětem i rodičům nabízí pohodlní při nasedání a také variabilitu při cestování (otočíte, jak je potřeba, bez složitého vystupování z auta, vytahování sedačky, úpravy upevnění..). Navíc Joie Spin 360 se velmi dobře umístila v testování bezpečnosti, takže základna mezi uživateli postupně získala na důvěře a autosedačky patří mezi nejoblíbenější z nabídky Joie. 👍

    více info o autosedaččce: https://cz.joiebaby.com/
    recenze: https://www.modrykonik.cz/blog/mummy88/article/recenze-joie-spin-360-qq1b73/

    #joie #joie_czsk