mysce
9. zář 2019
474 

Testování BabyDove

Před nějakou dobou jsem se zapojila do výzvy o testování produktů BabyDove. Nepočítala jsem s tím, v tom obrovském množství zájemců jsem měla šanci úplně minimální. O to větší překvapení bylo, když jsem po nějaké době našla v interní poště zprávu, že jsme byly s Karolínkou vybrány na testování. 

Za nedlouho přišel balíček plný produktů. Měly jsme možnost otestovat dva druhy mycích gelů, vlhčené ubrousky, krém na opruzeniny a tělové mléko. 

Vezmu to tedy popořadě. 

Vlhčené ubrousky mě milé překvapily. Musím říct, že je používám velmi často, mám tedy vyzkoušeno plno značek. BabyDove jsou jemné, příjemné na dotyk a hlavně se při vytahování nevyrve deset dalších, ale jen jeden. Za nás super, splnily mé očekávání.

Krém na opruzeniny moc nepoužívám. Karolínka nemívá problém s opruzením, ale i tak, při velkém vedru, nebo delším cestování v sedačce se objeví začervenání zadečku. Krém je příjemný, hezký voní a dobře se roztírá. Nemá takovou tu klasickou hutnou konzistencí, která mě osobně moc nevyhovuje. Naším testem tedy prošel.

Sprchové gely jsou oba top. Super je hlavně dávkovač, který je podle mě při koupání malých dětí opravu praktičtější, než lití z lahvičky. Pění málo, neštíppu v očích a bílý je zcela bez parfemace, je tedy vhodný u pro citlivější pokožku. Nezaznamenala jsem žádné vysušení pro pravidelném používání, takže paráda.

Tělový krém se výborně roztírá, tak akorát voní a nechává jemný film, který ale není mastný. 

Celkově jsme s kosmetikou BabyDove byla spokojená, nezaznamenala jsem žádnou alergickou reakci a proto ho můžu doporučit. 

#test_babydove2 #recenze

Začni psát komentář...

Odešli