mysiiickaaa
22. led 2019
189 

Vánoce s Adermou

Nemohla jsem uvěřit vlastním očím, když jsem byla vybraná na testování produktů A-Derma. Byla jsem přímo nadšená, protože s atopický ekzémem bojuju od miminka. A vůbec nejhorším obdobím je pro mě zima, hlavně, když mrzne a sněží, můžu se uškrábat. A jelikož žiju na Valašsku, v době, kdy k nám putoval kurýr s A-Dermou, už tady vesele sněžilo.

Po rozbalení testovacího balíčku jsem byla příjemně překvapená velikostí tělového mléka a lehce mě vyděsila velikost lahvičky s koupelovým olejem (moje měsíční spotřeba koupelových prostředků je totiž trošku nadprůměrná😅).
Koupelový olej mě nadchl pro svoji konzistencí. Dále tím, že kůže je po něm hebká, vláčná, ale ne mastná, takže neničí ručníky. Jeho vůně je velmi příjemná (jemná, čistá, miminkovská). Dalším plusem je, že neštípe, což člověk s rukama rozpraskanýma do krve velmi ocení a tím jak hydratuje, nemáte chuť hned po utření skočit do vany s vazelínou. Jediné mínusy, které jsem u něj našla, je poměrně vysoká cena. Vzhledem k velikosti balení a jako dávkování bych uvítala pumpičku.

S tělovou emulzí jsem byla také spokojená, co se účelovosti týká. Je velmi příjemná, kůže je po ní hebká, hydratovaná a velmi rychle se do ní emulze vstřebává. Je navíc skvělým pomocníkem na odstranění šupinek ve vláscích miminka. Za to mu dávám 1 s ***. Jako jedinou výtku mám tu vůni (spíše zápach), nezvykla jsem si ani po měsíci. Nejhorší bylo, jak mi tím načichlo oblečení 🤦‍♀️

Celkově mě testované výrobky příjemně překvapily. Výsledkem byla kůže bez tvoření nových ložisek. A jelikož už nemám mycí emulzi a vrátila jsem se zpět ke své dřívější koupelové kosmetice, můžu potvrdit, že tvorbě ložisek brání, teď mám plno nových.

#test_aderma2 

#recenze 

#zkusenosti_exomega_control

Začni psát komentář...

Odešli