Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    nikinnna
    14. únor 2018    Čtené 214x

    O tom, jak se u nás testovalo...

    Od narození se potýkám s atopickým ekzémem. Mám lepší i horší období, ale co se mi narodil syn, je problém téměř neustálý. Nejhorší na tomto problému je stud. Stydím se nabrat rohlíky v obchodě, jít na plavání se synem, podat někomu ruku...

    Proto jsem byla nadšená, když jsem byla vybrána na testování. Speciállní kosmetika není levná záležitost a zkoušet každou novinku? To by mi nestačila mateřská. Balení, které mi přišlo, mi udělalo obrovskou radost. Tělové mléko má opravdu "rodinné" balení a tak se při jeho nákupu jedná o dlouhodobější investici. Díky praktickým pumpičkám, které najdete na sprchovém oleji i krémů, se Vám nestane, že spotřebujete větší, než potřebné množství. 

    Aroderm sprchový olej, je velmi příjemné konzistence a za mě především parfemace. Zanechává na těle jen jemnou, velmi příjemnou vůní. Sprchový olej nedráždí ani nevysušuje pokožku, takže nejen pro atopyky, ale pro všechny s citlivou kůží, ho jedině doporučuji.

    U Atoderm Intensiv Baume mléka, musím znovu zmínit jeho malou spotřebu. Stačí ho velmi málo a dostanete od něj přesně to, co slibuje. Je bez parfemace, bez barviv, hydratuje, pokožka je po něm vláčná, zklidňuje pokožku a hlavně OPRAVDU ZASTAVÍ POCIT SVĚDĚNÍ. 

    Testování jsem sice vyhrála sama pro sebe, ale jelikož se synkem chodím na plavání a jeho kůže je tam vystavována chlorované vodě, rozhodla jsem se otestivat i na něm. Tímto doporučuji i jako kosmetiku pro prťata, protože jejich kůže si také zaslouží péči a po této je kůže úžasně jemňoučká.

    Závěrem bych ráda poděkovala, za možnost testovat, tuto výbornou kosmetiku. Ne vždycky se člověku chce investovat do kosmetiky, kterou nemá ozkoušenou, ale tady se to vyplatí . Ostatně přesvědčte se o účincích sami níže...😊

    FOTOGRAFIE PŘED...

    FOTOGRAFIE PO...

    Moje máma, když jsme byla těhotná: já tě kojila. To se musí, je to zdravé.

    Moje máma kdyz má moje dítě 4,5 měsíce: já tě kojila 3 měsíce. Pak už jsi mohla pudinky, kasičky a dala jsem ti sunar. Nejlepší byla krupicová kaše na noc, po té jsi usnula jak dudek a spala jsi až do rána. Pak už jsem ti ji dávala každý den k večeři....

    nikinnna
    23. kvě 2017    Čtené 574x

    Testování Enticon

    Když jsem uviděla, že se vybírají maminky s dětmi, na testování kapek Enticon, byla jsem nadšená, protože mi od začátku bylo jasné, že je to testování jako stvořené pro nás a ukázalo se, že mám pravdu.

    Kapičky mi kurýr přivezl hned v úterý ráno, takže byl ideální čas, začít testovat. Manžel byl ze začátku k testování dost skeptický. Ostatně víte, jaký názor mají někteří lidé na to, co dostanete zadarmo, ale následně také změnil názor. Musím, ale přiznat, že nejdřív jsem mu kapky musela vygooglit, aby si o nich něco přečetl. Stejně jako mně, se mu moc líbilo, že kapky obsahují probiotika i simetikon, takže zabijete dvě mouchy, jednou ranou. Jiní výrobci totiž nabízí vždy, jen jednu složku.

    První velký oříšek pro mě byl, jak obsah sáčku (probiotika), dostat do vodního roztoku (simetikon), ale jak na následující fotce můžete vidět, šikovná blondýna si vždycky poradí 😀.

    Ihned při aplikaci jsem byla nadšená, že kapky krásně voní po jahodách a podle všeho i chutnají, protože malý by klidně vypil celou lahvičku a ani mu nevadilo, že jsou kapky vytažené z lednice. Dále jsem ocenila praktické kapátko, protože zkuste kojenému dítěti bez něj, nakapat přímo do pusinky, přesný počet kapek. Je to nemožné.

    Ihned první den večer, začal malý ve velkém prdět. Bylo krásné sledovat, jak se u toho směje.

    Druhý den, malý vyjímečně přes poledne líp spinkal. Nekroutil se u toho a vydržel spát neskutečně dlouho.

    Pátý den začal syn více kadit. Dříve to bylo jednou za 24-36 hodin, ale od toho dne pravidelně 2-3x denně.

    Všechna výše uvedená zlepšení, přetrvávají dodnes i přesto, že jsem dávkování z dvakrát denně, po týdnu snížila na jednou denně.

    Plusy kapek

    - krásně voní a dětem jahodová příchuť moc chutná

    - praktické kapátko

    - obsahují simeticon i probiotika

    Mínusy kapek

    - na nižsím dávkování neušetříte, protože kapky musíte spotřebovat do 14 dnů od otevření a při použití jen 1x denně,  je celé nespotřebujete

    - kojenému dítěti je nemůžete přidat do jídla, takže mu je dáváte studené z lednice, ale našemu prckovi to nevadilo

    Závěrem bych chtěla poděkovat za možnost, tyto bezesporu účinné kapky testovat.