Testovala jsem s dětma kapsičky sunárek (ano i já jsem mohla ochutnat  ). Takže tady je malá recenze:

Určitěbudu kupovat, protože oceňuji větší obsah (120g), hustší konzistenci, skvělé složení-  100% ovoce, a výbornou chuť. Fakt poznáte co tam je za ovoce.

#test_sunarekcoolovoce a #recenze
I mně se dostalo příležitosti otestovat tyto úžasné kapsičky.
Nestihla jsem vyfotit všechny plné, protože moji malí hladovci se na to hned vrhli – jééé kapsičky – tak na fotce už jsou dvě prázdné – jen dofouknuté .
Už na první pohled zaujme design obalu – barevný s obrázky ovoce. Pokud ho jednou otevřete, a nedojíte, jde opět uzavřít a neteče, což je podle mě velmi praktické u malých dětí.
Složení a konzistence: Složení je luxusní – opravdu 100% ovoce, bez škrobů, nebo naředění vodou. Jsou opravdu chutné a druhy ovoce poznáte i se zavřenýma očima z chuti přesnídávky v ústech . Za mě doporučuji ty kde je navíc sušenka, jsou lahodné a trošku více zasytí.
V porovnání s některými 100% ovocnými konkurenčními kapsičkami nejsou tak vodňaté.
Co mě trošku zarazilo je, že není uveden věk, od kolika děti mohou (předpokládám, že je to z důvodu drahé atestace). Za mě určitě doporučuji nechat dodělat a psát (např. od 4. měsíců dítěte), protože my starostlivé matky jsme se někde dočetli, že pokud tam není napsáno od kolika měsíců, tak to není úplně OK. I když podle složení bych se toho vůbec nebála, a je to samozřejmě na uvážení každého kupujícího.
Já teda už mám starší děti, takže dávám často čerstvé ovoce, ale třeba na malý výlet na kole je to podle mě super svačinka, protože nemusíte řešit, kde si dítě umyje ruce, a víte, že zažene mlsnou a malý hlad – vzhledem k obsahu 120g, to není úplně mikro kapsička, ale uspokojí i starší dítě – naši žroutíci (5 let a 2,5 roku byli spokojeni ). Navíc se vám to nezmačká, neslepí, a děti nebudou (většinou) celé upatlané a ulepené .
Blíží se zima, tak kapsička jako rychlosvačinka na sjezdovce taky potěší . V zimě už to ovoce a zelenina většinou není tak dobré jako v sezóně.
Mají 5 různých druhů příchutí – znovu doporučuji ochutnat i ty se sušenkou , takže si určitě vybere každý.

#zkusenosti_sunarekcoolovoce

Začni psát komentář...

Odešli