Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    outlaw
    21. srp 2017    Čtené 209x

    Bioderma ABCDerm vlhčené ubrousky

    Se značkou Bioderma jsem byla vždy spokojená. Nepoužívám ji pravidelně, ale když už jsem nějaký produkt zkoušela, vždy plnil svou funkci bez jakýchkoliv negativ. Proto jsem se rozhodla tuto značku používat i na svou dceru. A to konkrétně jejich řadu pro děti ABCDerm.

    Mám sice značky kosmetiky, které mám raději, ale přesvědčila mě široká nabídka různorodých produktů.

    Rozhodující pro mě byly nejspíše vlhčené ubrousky.

    Pro mě jakožto "vše pečlivě studující" budoucí matku byly vlhčené ubrousky velkým strašákem. Celé těhotenství a vlastně i před ním jsem pročítala recenze na různé značky a alternativy vlhčených ubrousků. A jelikož nejsem zrovna zastánce právě těch alternativ, chtěla jsem prostě najít ubrousky, které budou pro mé dítě dokonalé. Samozřejmě jsem znala fakt, že každému miminku sedí něco jiného, ale chtěla jsem začít zkoušet s tím nejlepším možným.

    Alternativy však neodsouvám úplně na druhou kolej. Ráda je používám jako doplněk. Tím myslím, že hlavní produkt či metodu doplňuji o alternativu. Tou alternativou je v mém případě netkaná jednorázová textilie a olejíček.

    Postupem času, když dcera začla s prvními příkrmy, už ale tato metoda nebyla dostačující a zdálo se mi, že i po jejím použití jsem dceru stále cítila. A tak jsem od metody postupně úplně opustila.

    Vlčené ubrousky jsem však začla používat již v porodnici. A i přes občasné použití alternativy jsem je dokázala využít naplno a vypotřebovat jedno balení za pouhé 3 dny. Využití se našlo nejen při přebalování, ale i v situacích jako jsou olíznuté ručičky od psa, ublinknutí, k otření hračky apod.

    Po mém pečlivém studování jsem se nebála použít na jakoukoliv část těla včetně obličeje miminka.

    Během dlouhé doby používání, však nastaly situace kdy jsem byla nucena použít jiné. Samozřejmě to byly situace nedobrovolné např. když ubrousky došly a další zásilku jsem čekala třeba až další den nebo když došly na návštěvě či někde kde nebyla možnost je zrovna zakoupit.

    Píšu to z důvodu, aby bylo jasné, že vyzkoušené mám i velké množství jiných značek.

    Vždy jsem si myslela, že dcera není na opruzeniny náchylná, ale po prvním použití jiné značky mě to okamžitě přešlo. Stačilo jednou otřít zadeček, nedej bože tvář dcery a byla hned červená. Jednou to však došlo až tak daleko, že se dceři udělaly bolavé pochýře, které se mi nepodařilo zaléčit žádnými známými přípravky z lékárny ale až dalším produktem z řady ABCDerm a to krémem na opruzeniny Change Intensif. A toto byl pro mě moment, kdy jsem se zařekla použít jiné ubrousky než tyto a do všech kapes a všech možných míst jsem udělala velkou zásobu jak vlhčených ubrousků ABCDerm tak i výše zmiňované alternativy, kdyby nedejbože nastala situace kdy by ubrousky došly.

    A právě díky dobrým zkušenostem se značkou Bioderma a skvělým zkušenostem s jejich řadou pro děti ABCDerm jsem se rozhodla napsat tento článek a o ubrouskách vás trochu informovat. Budu ráda když to pomůže i klidně jediné mamince při váhání zda vyzkoušet nebo ne.

    Zde info o ubrouskách:

    Ubrousky jsou napuštěné čistíci vodou, obsahujíci estery mastných kyselin, naplňujíci micely, které jsou podobné fosfolipidům buněcných membrán kůže a pomáhají při obnově hydrolipidickému filmu pokožky.

    Zjednodušené řečeno napomáhají regenerovat pokožku. Což mohu potvrdit zkušeností, kdy se mi dcera například probudí po delší době v mokré plence zarudlá. Stačí otřít ubrouskem, vyvětrat a je po začervenání.

    Ubrousky jsou hypoalergení a mají výbornou snášenlivost pokožky i očního okolí. Jsou testované pod dohledem dermatologů a očních lékařů tudíž nedráždí oči. Neobsahují alkohol ani mýdlo. A mají jemnou zklidňující parfemaci.

    Jedno balení obsahuje 60ks ubrousků.

    +

    Jemně čistí

    Vhodné i na citlivou pokožku

    Jsou pevné, ale zároveň z velmi příjemného materiálu

    Přijemná svěží vůně

    Jsou tak akorát navlhčené

    Nepění ale nejsou příliš suché

    Plastové víčko díky kterému nevysychají

    -

    Špatné vytahování ubrousků po jednom kuse, vytáhnout jeden samostatný ubrousek je téměr nemožné

    Špatně se shání narychlo

    K dostání pouze v lékárně

    Pro někoho možná vyšší cena

    Doufám, že tento článek bude nápomocný alespoň jedné z vás.