rebe
8. dub 2019
1394 

Lässig – další značka v týmu Modrého koníka

Krásný den všem!

Mám velkou radost, že se vám mohu představit jako nová ambasadorka Modrého koníka. A hlavně mám radost, že vám mohu představit německou značku Lässig s mým milým kolouškem ve znaku. Právě tuto značku zde budu jako ambasadorka zastupovat.

Jmenuji se Zuzana, je mi 38 let a jsem máma tří malých čertíků – pětileté Terezky, tříapůlletého Davídka a půlroční Jasminky. A hlavně manželka báječného chlapa, Ondřeje, bez nějž by nic z toho nebylo. Taky jsem redaktorka, editorka a korektorka, vystudovaná učitelka, milovnice koček, želviček a čokolády, vášnivá čtenářka, malířka a snaživá švadlenka (věčná začátečnice), skautka (odtud také pochází má přezdívka), která se ráda prochází po městě a ještě raději po lese. A miluju dobré jídlo! No, a taky krásné, kvalitní, promyšlené a užitečné věci, což ze mě už před několika lety udělalo fanynku značky Lässig.

Lässig v němčině znamená ležérní či nedbalý, hlavně je to ale příjmení Claudie a Stefana, kteří tuhle rodinnou firmu založili. Moc se mi líbí jejich filozofie a přístup k podnikání. Nestačí jim vyrábět designově vydařené a kvalitní věci, kladou důraz i na ekologii a udržitelnost. Vyrábějí z recyklovaných materiálů, pečlivě je testují, zda neuvolňují škodliviny, zakládají si na svém týmu zaměstnanců a část zisku navíc dávají na charitativní účely. 

V Německu a ve Švýcarsku je tahle značka hodně oblíbená, u nás ji ale skoro nikdo nezná. Jsem moc ráda, že mám takovouhle příležitost, pomoci to změnit. Připravuji pro vás zajímavosti o značce, recenze produktů, soutěže a spoustu dalšího.

Pokud chcete mít vše z první ruky a dozvědět se mnohem více, než kolik se vejde do mého blogu, zvu vás do nově vzniklé skupinky Lässig pro mámu, pro děti, pro rodinu. Budu moc ráda, když se přijdete pochlubit svými „koloušky“ a podělit o zkušenosti, nebo jen nakouknout a hledat inspiraci.

Těším se!

Vaše ambasadorka Zuzana Rebe

#lassig

Gratuluji k ambasadorstvi tehle super znacky. Lässig je moje designova srdecni zalezitost 😉. Tak hodne prezentuj, at vim, co vse za veci budu pro deti “nutne” potrebovat 😜.

8. dub 2019
apacheee
AMBASADORKA

Zuzi, ještě jednou moc gratuluju. Budeš skvělá. A fakt se těším. Přiznám se, že o značce jsem slyšela až poprvé zde na MK když jsem četla o vyhlášení konkurzu. Ať se daří 😘

8. dub 2019

Tak to konečně vypadá na něco i pro mé ekosrdce ❤️ hodila jsem do googlu dotaz na lassig a hned jsem se zamilovala do jejich bambusového nádobí pro mrnouse 😍 takže se přidávám do tvé skupiny a těším se na další objevy.

8. dub 2019

Gratuluji a ať se daří🙂) Už se těším na příspěvky 🙂

8. dub 2019
rebe
autor

@mary.jane Tak si pak nestěžuj 🙂 Zezačátku budu informovat o produktových řadách, ale už testujeme i novinky a teda musím říct, že tě to možná bude bolet! Nebo spíš tvoji peněženku...
@apacheee Neboj, postarám se, abys brzy věděla víc.
@vancurovah Budeš spokojená. Jejich přebalovací tašky se vyrábějí z recyklovaných pet lahví. Vše pečlivě testují, aby neuvolňovalo žádné škodliviny. A část zisku pravidelně dávají na charitu.
@hani1234 Děkuji! Já se těším na práci jejich ambasadorky .-).

8. dub 2019

Moc gratuuju 🙂

8. dub 2019

Zuzko, ještě jednou moc gratuluji. A závidím ti to testování ♥️
Těším se na příspěvky už teď 😘

8. dub 2019

@rebe gratuluju! A jestli pak víš, proč jsi vyhrála?

8. dub 2019
rebe
autor

@ivakalinova Děkuju, jsem z toho pořád úplně v euforii.
@78marcela Hodně asi proto, že jsem si to fakt strašně moc přála zrovna pro tuhle značku. A ještě mám jednu teorii - protože ty ses nakonec nepřihlásila, ale přihlásila ses na Canpol babies a vyhrála tam 🙂

8. dub 2019

@rebe přesně tak! Protože jsem se já nepřihlásila 😀😜
Moc ti to přeju.

8. dub 2019
rebe
autor

@78marcela Děkuju. Hlavně za to, že ses nepřihlásila, samozřejmě :-*

8. dub 2019

@rebe na Canpol babies jsem nešla, o tom jsem ani neuvažovala. Lákalo mě toto, skrz dobrou osobní zkušenost a protože mám ráda skoro všechno německý..prostě jsem německá patriotka 😉
Ale teď mám hrozně moc práce. Přišla jiná, dost zajímavá nabídka a ještě jsem teď dostala nabídku na vytvoření německých výukových materiálů. Do toho stavba..takže jsem s těžkým srdcem uznala, že teď není vhodná doba. Ale třeba přijde zase někdy něco zajímavého.
A ty budeš určitě dobrá ambasadorka, takže je Lässig v dobrých rukách😉

8. dub 2019
rebe
autor

@78marcela Já jsem si tuhle nabídku opravdu přitáhla. Měla jsem to dokonce napsáno v diáři jako plán na letošní rok. Ty si tu svou přitáhneš, až přijde tvůj čas. Jsem zvědavá na detaily o tom tvém novém projektu!

8. dub 2019

Bych uvítala, kdyby v článku bylo rovnou napsané, o jaké produkty se jedná. Takhle musím Googlit. Ještě že jsem švorc, takže mě nemusí bolet, i když by se mi to moc líbilo...

8. dub 2019

@rebe to ja mam vymysleny! Prave proto, ze ty Lässig veci jsou krasne, ale take patri mezi ty drazsi, tak si je pro deti preju jako darky - lepsi nez aby ke kazdym narozkam ci Vanocum dostali x plastovejch nebo plysovejch hracek, se kterymi si bud nebudou hrat nebo je do tydne rozbijou, tak si radsi reknu o jednu drazsi nadcasovou a praktickou vec - treba deti takto dostali pod stromecek ty jejich plenkove plavky nebo k narozeninam ty male batuzky (ty naprosto miluju - syn ma s listickou a dcera s muchomurkou 😍).

8. dub 2019

@rebe jak budu moct, tak to tu určitě napíšu 😉

8. dub 2019
rebe
autor

@verdos Představení značky a jejích produktů se budu v dalších dnech věnovat naplno.
@mary.jane A máte k plavkám osušky? A kloboučky? A UV trička? Plážové boty? A máte rádi tučňáky nebo želvičky? A do batůžků lahvičky? A svačinové krabičky? Doufám, že máte hodně dárců 😀

8. dub 2019

Tak z popisu nejsem vůbec moudrá, co že to ta značka vyrábí 😁

8. dub 2019
rebe
autor

@jitulien Já vím, ale je toho tolik, že to do pár slov vměstnat nejde. Představení firmy a produktů se budu věnovat celý tento a příští týden, je toho fakt hodně!

8. dub 2019

@rebe děkuji 😊

8. dub 2019

Gratuluji

8. dub 2019

@rebe nestvi me! 😂 Bohuzel jsme temer vyhynula rodina s minimem zijicich pribuznych... asi pujdu udelat banku 😜.

8. dub 2019
rebe
autor

@mary.jane 😀

8. dub 2019

Ať se ti daří!!! Skutečně mají krásné věci!

8. dub 2019

Gratulace. Mam 2 tašky na kočárek a jsou úžasný

9. dub 2019
rebe
autor

@barunka1985 Tak se pojď pochlubit do skupinky 🙂 Jestli dobře koukám, zatím tam chybíš.
https://www.modrykonik.cz/group/8583/

9. dub 2019

Taky mám tašku na kočárek a je super 🙂

9. dub 2019

Jé, Zuzi, moc gratuluju! 😃

10. dub 2019

Začni psát komentář...

Odešli