rebe
3. bře 2020
526 

Pozitivní soutěž s Lässigem – kdo vyhrál?

Začal březen a můj únorový splín je tentam. I když venku prší a došlo mi kafe, mám pocit, jako by se mi líp dýchalo. Snad je za tím jaro, které umanutě "držím" od prvního března, ale spíš to bude i vašimi soutěžními příspěvky. Většina z nás čerpá energii z ksichtíků a hlášek našich dětí a ze situací, které s nimi prožíváme – a ty jsou často nepřenosné. Ale nad spoustou vašich zpráv jsem se minimálně pousmála, někdy pěkně zachechtala a pár si uložila jako tipy proti podvečerní depce.

A kdo vyhrál? Generátor náhodných čísel ke mně byl tentokrát milosrdný a nechal mě odpočítat komentář s docela nízkým číslem: 28 🙂

A musím přiznat, že mě potěšilo i zjištění, který komentář vyhrál. Protože @drago49 skvěle vystihla pocity, které jsem při vyhlašování téhle soutěže měla: "Ta soudržnost vsech těch ženských tady, jak všechny táhnou za jeden provaz, ať už tu paní znají nebo ne. A večer hned druhá dávka, kdy všichni drží palce mamince, která zažila tolik trápení. To mě fakt dostalo. Je fakt ze od porodu mě rozbreci kde co, ale tohle mi doslova vyrazilo dech. I kdyz já jsem podobný příspěvek nedala, tak jsem večer v myšlenkách byla s oběma. Takže ženský, díky za tu úžasnou komunitu co tu je."

Takže moc gratuluji @drago49 k výhře, myslím, že pro Matýska budou strašidýlka jako stvořená a že tuhle výhru využijete naplno. Napíšu ti zprávu s informacemi pro doručení. A všem ostatním slovy vítězky "díky za tu úžasnou komunitu, co tu je." Je to tu s vámi fajn.

Vaše Rebe a #lassig

Autor komentář smazal
3. bře 2020

@rebe Děkujeme za výhru!

3. bře 2020

Začni psát komentář...

Odešli