Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Ahoj maminky, nevíte jak to teď funguje u soudu na úpravu výchovy? Jaká může být šance, že dostanu děti, když bych šla do azylu s 6 dětmi a příjem 12tis mes.? Když zůstanu na baráku, bylo by to těžké do budoucna... psychicky. Manžel chce společnou výchovu, ale dela podrazy, neshodnem se na ničem a ztratila jsem v něm i poslední drobet důvěry. Bojím se že o děti přijdu. Navíc jsem že všeho úplně sesypana a nevím jak s sebrat dohromady. Cuka mi hlava, ramena, v nohou, v rukou... Jsem jak omracena a mám pocit jako bych byla v cizim těle. Šílený strach.... ale musím manželství ukoncit, jinak to nejde.

    Celestina 💗 1 měsíc

    Princezna 💗 nejkrásnější! Miláček můj

    Právě se maličká doslova řechtala nahlas! Usmívá se od 3. dne ale tohle je dokonalý! !! ! 💖

    Jakto ze i pri 7 diteti se necham ovlivnit radami v porodnici...? "Nekojte kazdou hodinu- dve, usijete si na sebe bic a nic doma neudelate!" "Kojte po 3 hodinach, z kazdeho prsu max 10min. Pokud porad place, dejte ji misto prsa dudlik!"
    Asi pokazde uverim, ze v porodnici maji nejlepsi zkusenosti a vi co radi.
    Dekuji mamince ktera mi vcera dala odkaz o kojeni a jak funguje tvoeba mleka. Opravdu nejlepsi odbornik na kojeni a udrzeni laktace je samo miminko. ... A ja tu s ni jak trubka hodinu po kojeni pohupuju na rameni, aby si poradne odrihla, a netlacil ji nahltanej vzduch v zaludku, misto abych ji znovu nabidla prs.

    Uz mame zase dost mlicka 🙂 nestiham prebalovat 😀 co hodinu je procurana. To je uleva! Seklo se to vlastne ve stredu, cely den jsme cestovali, a ja mene pila a jedla a mala asi taky ode me. Jinak denne vypiju 8-10 litru horkeho caje. ... moje telo to žádá, nenalevam se umyslne, ale pry je to moc 😀 kojim po 3 hodinach a vecer 3x po hodine. Fakt pomohlo co hodinu k prsu... Jak mala zadala a zase hodne pit. Tak snad nam to kojeni vydrzi aspon 6 mesicu.

    Maminky, prosím vás, jak zvysit tvorbu mleka? Piju kojici caj, ale nevim, zda je správně, přikládat malou kazdou hodinu, nez se tvorba mléka zase zvysi. ? Děkuji

    V porodnici se Celince nelibilo, vubec jsme nespaly. Co jsme prijely domu, krasne papa a mezi jidly spinka. Je úžasná! Foto jeste z porodnice... je tak překrásná

    Krásná 💟
    dopoledne hurá domů 😊

    (2 fotky)

    Juchu... Celestinka krásná se narodila 12.1.2018 v 5:09 h s váhou 3.150g.

    rybkamyska
    Zpráva byla změněna    11. led 2018    

    Tak malicka se uz dere na svět. Vcera odesla masivne hlenova zatka a od 19:45 kontrakce a krvácení. Kontrakce zatím po 5 min. pulminutove a snesitelne. Opusinkuju tu svoji bandu svištů a jedeme. Nevim zda je v porodnici WiFi, tak se mozna ohlasim az budeme "doufam" obe doma. 🙂

    Juuu krásně nám vyrostlo 🙂 je to slůně!!! 8+6 tt, dle UZ 8+3 tt

    (2 fotky)

    Pidi midi ♥
    Dle MS 5+6 tt, dle UZ 4+6 tt.
    Utrogestan 2x denně.
    Nový gynekolog= psycholog! Šla jsem domu rozsypaná. 😀
    Včera jsem ukončila neschopenku, a dnes jsem dostala výpověď.
    A ty fuj hormony na ŠŽ fakt nesnesu :-/ tak se zítra dovim, co mi dají.

    Ahojky všem 🙂 Jsem tu dlouho nebyla 🙂
    Jsme už třetí měsíc přestěhováni- jsme doma! Pomalinku si zútulnujeme domov a jsme zdraví a spokojení 🙂

    Val jde poprvé sama do krámu. .. není to přes silnici, asi 2 min cesty...tak snad to zvládne 😀

    Bublinky.... 😵

    Když nemůžu spát. .. to půjde holkám do noveho pokojíčku do rámečku ❤

    Pastelky mě nezklamaly 😵 jsem opravdu nadšená 🙂 jů to budou obrázky ! 🙂

    Neodolala jsem kouzlu mandal 🙂 Původne jsem začala malovat spontánně a terapeutka mi řekla že kreslím mandaly. ? Aha... koukla jsem na net a to je takova nádhera! A úžasná pomůcka pro tělo i ducha! Zítra mi snad dorazi pořádné pastelky, tak budou obrázky krásnější 🙂 Tohle je fakt lepší než antidepresiva 😀 Nechodím teda k psychologovi, ale na terapii duše. Je to očista, účinky bych prirovnala k spláchnuti zvratků do záchoda! Úžasné 🙂 .

    (5 fotek)

    Tak naše krásná Vivuška dnes oslavila 2.narozeniny 😵 ❤ Je dlouhá, štíhlá, šikovná a zdravá (až na pár alergií ) . Je to kopie Valinky 🙂 směje se celé dny a spí celé noci. Když se cítím pochmurně, vždy si jdu k ní pro kus smíchu 🙂 Ta holka je jedna radost! Děkuji za takovou kopu radosti a smíchu !

    My o dětech pomalu nevíme. .. ani nepípnou 😀

    Měla jsem rajčátka na zahradě, rostlinky mi zrálo slimáci :-/ Tak jsem je dala za okno a mam z nich jen obr radost. 8 rostlinek a každá bude mit hafo hafo rajčátka Cherry 🙂 už se těším az budou zralé 🙂 rostou fakt před očima a žádný slimáci!

    Gábinko, řekni mi jak se jmenuješ celým jménem. "GabRielka Alek Pultarová" A jak se jmenuje maminka? "MichaLEA Gábinka PultaRovi" a táta? "Nevím. .. eeem emmmm PultaRovi.. JuRko.. JuRo. ... táta... Pultarovi táta JuRu ! " 😀 A je úžasný jak nás už umí všechny pojmenovat Vivienka 🙂 :Vali, Dany, Sabi, Gabi, Lili, Sája, čičí, kajík, maminka, tatí-táta a ona je Vivi 😵 ❤

    K nám chodí zoubkový trenkáč 🙂 😀

    To je vtipný. 😀 dcera si hraje s panenkou... vycpe si pupek hadrama, upraví si deku ... prý bude rodit. Ok... za 5 min. hledala dite 😀 a panenka na okně 😀

    Hotová kapela 😀 ...s reklamou na zahradní koště 😀 Na chodníčky jako dělaný 🙂 odkaz na výrobek zde:
    http://www.vileda.com/cz/style-smetak-venkovni-...
    #vileda

    Automatická kresba od jedné úžasné paní 🙂 "Žiji ideální život"
    Děkuji 💖

    Slimáci mi sežrali Jiřiny! Ale úplně ohlodaný přes noc. Je to vůbec možný? A žeru mi i jahody 😀 ...všichni mi žeru jahody 😀 pes, kočka, králík a slimáci. Ještě že jsem dala ty Cherry rajčátka za okna! Už se klubou 🙂

    Yasminka má asi angínu, kam na to ta holka chodi? To střídavé počasí tomu taky nepřidá. Tady to vypadá po pár dnech tropů, že bude celý den pršet, a je pěkná zima.

    To byl ale náročný týden. Fuj. Následující týden chci slyšet jen zpěv ptáků, šum vánku, chci být svědkem jen fajn události a o víkendu si chci s dětmi užit pouť.
    Mějte úspěšný vstup do nového týdne ! Dobrou noc 🙂