sabinovotna
8. bře 2020
216 

TESTOVÁNÍ přípravků od SeventhGeneration EKO

Hned předem tohoto článku bych chtěla poděkovat za vybrání do testování, kde se člověk utvrdil v tom, zdali kupovat komerční neEko výrobky, a nebo si připlatit i finančně za EKO výrobky, které by měly té kvalitě odpovídat ☺️

DOSTALI jsme k testování 4 produkty a to na :
• Toaletu/WC
• koupelnu a její povrchy
• prostředek na mytí nádobí
• prací prostředek

WC ČISTIT SEVENTHGENERATION

Začnu tím, co mě nadchlo a zaujalo nejvíc z testovaných produktů, po vypláchnutí toalety přípravkem, kde vůně byla opravdu citrusová (což je skvělé oproti napr. Savu) toaleta čistá a balení se krásně používá.

ČISTIČ NA KOUPELNU A JEJÍ POVRCHY

Mně osobně vyhovuje maximálně, krásně provoní vyčistí, a není testováno na zvířatech (jako žádný z těchto přípravků). Já používala univerzálně i na plochy toalety, linky apod. Pak jsem v dm drogerii sehnala přípravek od Seventhgeneration přímo na kuchyně. Jediné, co mě u tohoto přípravku vadí, je upozornění, že by se neměl používat na dřevěný nábytek nebo skříňky. Což si myslím, že každá rodina má pod umyvadlem skříňku ze dřeva nebo dřevotřísky, takže jsme používala opravdu jen na plochy vany a umyvadla (samozřejmě s tom ze firma uvádí na výrobku nejlépe nejdříve vyzkoušet na malém prostoru což mě taky zarazilo).

MYCÍ PROSTŘEDEK NA NÁDOBÍ

Velmi mile překvapil svou pěnou, kterou při mytí udělá, srovnávala jsem s Jarem, a skvělé, nádobí umyje a krásně voní. Jediná nevýhoda totoho prostředků, kterou jsem během tohoto testování zjistila je, že neskutečně vysušuje ruce, až moc, že jsem člověk který na to netrpí mám pokožku vždy ba naopak normální až mastnou, a toto mě totálně ruce zdemolovalo.

PRACÍ PROSTŘEDEK SEVENTHGENERATION

Po přečtení všech složek pracího gelu, i když to má být určené pro děti, jsem raději na dětském prádle nevyzkoušela (už po přečtení článku testerek které byly v testování prášku rychlejší). Prala jsem v tom naše prádlo pro dospělé a reakce nebyly žádné (naštěstí) prádlo extrémně nevonělo (ale já mám ráda opravdu provoněné oblečení), ale vypralo opravdu zašpiněné oblečenu (třeba manželovo pracovní, či tréninkové z fotbalu).

Složení prášku varuje před alergickými projevy po vyprání (svědění kůže např.), takže pro mého syna jsem upřímně raději ani nevyzkoušela. Je to sice testováno bez pocitů ublížení zvířatům, ale asi to nebude 100% EKO, jak by zákazník předpokládal.

Zave testování z mého pohledu matky, zůstanu u dvou testovaných produktů a to ČISTIČ TOALETY a ČISTIČ KOUPELEN ☺️ Tyto přípravky jsme opravdu vyzkoušeli a spokojenost. Hlavně vůní, i dezinfekčností a čistotou.

U dalších dvou produktů zůstaneme u stálých neeko výrobků, kde ale nemám suché (až přesušené) dlaně a prádlo můžeme nosit bez poškození (vyrážky) pokožky ☺️

#recenze

#test_seventhgeneration

#zkusenosti_seventhgeneration

Začni psát komentář...

Odešli