sayast
16. lis 2020
182 

Jak jsem testovala ohřívačku TrueLife 🙂

Když jsem se úplně poprvé v životě zapojila do soutěže o testování, tak mě nikdy nenapadlo, že bych mohla být vybrána. O to větší šok jsem zažila, když mi přišla zpráva, že se na mě usmálo štěstí 🙂. Jen jsem se musela až smát, já se více hlásila na videochůvičku a nakonec byla vybrána na ohřívačku a my zrovna s manželem par dnů před tím koupili novou termoregulační rychlovarnou konvici, abychom si ušetřili práci s přípravou mlíčka pro našeho nejmenšího 😀. No, tomu se ale říká výzva!

Hned jak balíček dorazil, tak jsem ho celá netrpělivá rozbalila a nemohla se dočkat až vyzkouším. Vzhledem k tomu, že syn pije mlíčko již jen večer a v noci, tak jsem musela počkat do večera. 

Vzhledově je ohřívačka moc pěkná a vzhledem k mé nepraktičnosti jsem ocenila jednoduché ovládání. Nastal večer a já celá dychtivá šla ohřívačku vyzkoušet. Musím podotknout, že sice mám 3 děti, ale s žádnou ohřívačkou jsem nikdy nepřišla do styku, tak jsem vůbec nevěděla co mám očekávat. Čekala jsem, že tam dám vodu ve flašce a po zhasnutí kontrolky bude voda teplá. O to větší bylo moje zklamání, když se tak nestalo. No nic, použila jsem naší novou termoregulační konvici jako předchozích pár dnů a šla hledat informace na internet, jak vlastně má (jakákoliv ohřívačka) fungovat, ale nic nenašla 😀. 

Další den ráno jsem si řekla, že to musím v klidu pořádně prozkoumat. Dala do ohřívačky vodu dle návodu (do půlky úrovně vody ve flašce), zapnula a čekala, zkoumala. Jaké bylo moje překvapení, že ohřívačka udržela vodu ve flašce teplou min. 10 hodin. 

Tak jsem si na noc připravila 2 flašky s vodou, dávkovač mléka a zkusila její výhody přes noc. Musím ještě podotknout, že máme patrový barák, ložnici nahoře, kuchyni dole a syn pije v noci mléko 2 - 3x. Aby nevzbudil barák, tak mléko dělá manžel. Jaké bylo jeho překvapení a pro mě velká radost, když manžel ráno z práce psal, jak se hezky vyspal 🙂. Od té noci je ohřívačka můj nejlepší přítel na noc 😀.

Zkoušela jsem i na příkrmy, ale opět vzhledem k dlouhé době ohřátí, tak je to fajn jen když mi ho nesnědl a chtěla jsem ho uchovat teplý, aby si ho dal o chvíli déle. 

Kvůli covidové době jsem neměla příležitost vyzkoušet v autě, což mě velmi mrzelo, protože jinak jsme zvyklí hodně cestovat, i mimo ČR a určitě by své uplatnění našla. Tak aspoň takto. Do zásuvky šla pěkně, hladce, fungovala bez problému. Na fotce je za řadící pákou, ale při delší cestě bych jí měla nejspíš u nohou spolujezdce nebo co máme zásuvku v kufru. Ale to bych musela vše vyzkoušet v akci, abych mohla věrohodně a poctivě posoudit. 

Jak bych mé testování shrnula? Asi kdybych neměla možnost vyzkoušet, tak bych jí nebrala jako úplně důležitou věc a nejspíš nepořizovala. Ale možnost jsem dostala a musím říct, že určitě bude své stálé místo mít a ještě dlouho jí využiji. I na ohřívání čajíku, přeci jen, kdo ho má rád studený 😀. Zvlášť ten, komu se dítě v noci často budí na mléko, tak určitě ocení. Jako mínus beru to, že ohřátí trvá tak dlouho.

Velmi děkuji za možnost testování se zúčastnit 🙂.

#test_truelife2   #recenze #zkusenosti_truelife

Začni psát komentář...

Odešli