Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    snezenka26
    12. kvě 2019    Čtené 235x

    Linteo Baby

    •  Linteo Baby s BIO měsíčkem lékařským mě osobně velice nadchnul, jako každá maminka chceme pro to své miminko jen to nejlepší a diky tomuto testování jsem si jen potvrdila, že už bych neměnila. 
    • Když nám přišel balíček, zaujal mě pěkný jemný obrazkový motiv zvířátek s mláďaty na každém výrobku, dle mého názoru představuje každé to zvířátko maminku s dítětem a nádherně tím propojuje symboliku "péče o dítě ".
    • Celá tato sada se zkládala z 6 produktů.
    •  Mycí mléko a šampón s BIO měsíčkem lékařským obohacen hydratačními a přírodními složkami jako je ojel z mandlí a meruněk spolu s bámbuckym máslem, spolu chrání a výživuje pokožku celého těla. Dalšími složkami jsou rozmarýn, tymián a levandule, dodávají jemnou vůni, která uklidňuje mysl a zklidňuje před spánkem. Což u nás fungovalo a stále funguje bezvadně. 
    • Tělové mléko s BIO měsíčkem lékařským je složeno na stejné bázi a tím vůně  po koupání pokračuje v péči o pokožku masážní. Mléko se krásně roztírá a hydratuje pokožku. Obě lavičky mají 250 ml.
    • Dalším výrobkem je ochranný krém Linteo Baby s BIO měsíčkem lékařským  na pokožku v oblasti plenek, který obsahuje oxid zinečnatý a včelí vosk, díky nimž má ochranné a regenerační účinky. Je balen v 75 ml tubě, která je velmi praktická všude se vejde a dobře se nanáší. 
    • Co nesmí chybět v kabelce každé maminky? No přeci zvlhčené ubrousky, jedny pro podrážděnou pokožku a druhé pro zjemnění pokožky. Nikdy se mi u cizích značek nestalo, že bych tahala ubrousek a vytáhla jen jeden, zde můžu pouze a jen chválit. Krásně se vytáhne jeden ubrousek a druhý zůstane v balíčku přichystaný na další použití. Krásně zjemňují pokožku a nejsou příliš nasáklé a ani tak parfémované, což oceňuji obzvlášť při nanášení ochrany krémů na zadeček, kdy pokožka není mokrá a krém tak zůstane nanesený, kde je zrovna potřeba. 
    • Poslední, ovšem důležitou součástí, jsou podložky pod miminko, ať už při návštěvě pediatra, po koupání nebo jen tak na cesty. U nás našel své místo, a to při koupání, kdy skvěle posloužil jako podložky pod ručníkem. Nijak neklouže a skvěle zadržuje veškeré tekutiny při jakékoliv nehodě a že jsme je s malou párkrát už zažily ☺ Hlavně po koupání. 
    • Všechny výrobky obsahují přírodní složky. Většinou vyhledávám výrobky bez vůně, ale výrobky Linteo Baby voní tak přirozeně a jemně, že mi jejich vůně vůbec nevadí, ba naopak se mi velmi líbí. Dětská kosmetika Linteo Baby s BIO měsíčkem lékařským se může použít na malé miminko hned od narození. A velkou výhodou je i to, že tuto kosmetiku můžete používat společně s vaším miminkem, a tím sjednotit vaše vůně. Na těchto produktech je vidět, že jsou promyšlené a fungují skvěle jako celek. U nás doma se velmi osvědčily a používá je moje malá dcera i já osobně.

    #zkusenosti_linteo_baby