soutez
24. bře 2014

Soutěž o 30 vstupenek na veletrh FOR KIDS

Přehlídka nových jarních kolekcí kočárků, autosedaček, dětského oblečení, vybavení nebo hraček, přesně tak bude vypadat jubilejní 10. ročník jediného odborného veletrhu pro děti a jejich rodiče v Čechách FOR KIDS.

Připravili jsme pro vás soutěž o 30vstupenek na veletrh, který proběhne 3. – 6. dubna 2014 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Pravidla soutěže:

Do soutěže se můžete zapojit během následujících dnech, tedy od 24.3. do 30.3. 2014. Jak? Stáčí udělat následující kroky:

1. ve svém fotoblogu si vytvořte album s názvem "Soutěžím o 30 vstupenek na veletrh FOR KIDS”.

2. do alba si vložte fotku FOR KIDS. Najdete ji v albu loginu Soutez, ve fotoblogu, anebo přímo přes tento link: http://www.modrykonik.cz/blog/soutez/album/soutez-o-30-listku-na-veletrh-forkids-xgkw7s/ Uložte váš link na váš fotoblog.

3. napište pod fotografii krátký text, na co se na veletrhu nejvíce těšíte, proč se na něj chystáte?

4. napište tuto krátkou zprávu o soutěži do svého fotoblogu. "Ahoj, na modremkoniku.cz nyní probíhá soutěž o 30 vstupenek na veletrh FOR KIDS. Přidej se i ty!".

5. následně do fóra pod téma "Soutěž o 30 vstupenek na veletrh FOR KIDS" uložte váš link na váš fotoblog. Tím se zařadíte do soutěže.

6. zapojit se do soutěže můžete kdykoliv v týdnu od 24.3. do 30.3. 2014. Přesně o půlnoci se soutěž skončí.

7. následně tým lidí z Modrého koníka vybere výherce pomocí jednoduchého rozpočítavadla (z důvodu možných kalkulací, uveřejníme po ukončení soutěže). Vyhlášení výsledků proběhne následující den po ukončení soutěže, konkrétně 31.3.2014. Odměněno bude celkem 15 maminek, z toho každá získá 2 vstupenky.

Více informací o veletrhu FOR KIDS najdete zde.

Začni psát komentář...

Odešli