soutez
15. říj 2013

Soutěž o fotomagnety od Magnetynalednicku.cz

Milé maminky, tatínci a všichni příznivci stránek modrykonik.cz,

připravili jsme pro Vás soutěž o fotomagnety od Magnetynalednicku.cz.
Odměněno bude celkem 10 výherců. Získají 6 hotový magnetů zcela zdarma včetně poštovného.

Magnety jsou tištěné speciální fotolab tiskárnou, jejich kvalita je shodná jako klasická fotografie z minilabu. Lze je vytvořit z libovolné fotografie. Stačí se jen přihlásit na stránku http://magnetynalednicku.cz, přidat zvolené fotografie a jednoduše objednat.

Cena magnetu je 20,- Kč a minimální objednávka je 6 magnetů. Poštovné je 19,- Kč. Tzn. například za 6 magnetů zaplatíte 139,- Kč i s poštovným.
Nyní se dá využít i speciální nabídka do konce měsíce, tedy do 31.10.2013: poštovné zcela zdarma na všechny objednávky.

Obchod Magnety na ledničku.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím získáváte jistotu pravdivosti recenzí. Více jak 260 hodnocení a 100% doporučení zákazníků si můžete přečíst zde.

Pravidla soutěže:

Do soutěže se můžete zapojit během následujícího týdne, tedy od 21.10. do 27.10. 2013 týdne. Jak? Stáčí udělat následující kroky:

1. ve svém fotoblogu si vytvořte album s názvem "Soutěžím o fotomagnety od Magnetynalednicku.cz".

2. do alba si vložte 6 fotografií, ze kterých si přejete udělat magnety. Pokud budete vybrán/-a mezi výherce. Magnetky na ledničku.cz Vám vše připraví za vás, vy jen pošlete adresu kam se mají hotové magnety zaslat 🙂

3. následně do fóra pod téma " Soutěž o fotomagnety od Magnetynalednicku.cz" http://www.modrykonik.cz/forum/soutez/soutez-o-fotomagnety-od-magnetynalednicku-cz/ uložte váš link na váš fotoblog. Tím se zařadíte do soutěže.

4. Napište pod tento příspěvek krátké info - kdo je na fotografiích, případně kde, anebo kdy jste fotografie pořídili.

5. Napište tuto krátkou zprávu o soutěži do svého fotoblogu. "Ahoj, na modremkoniku.cz nyní probíhá soutěž o fotomagnety na ledničku.Přidej se i ty!". 6. zapojit se do soutěže můžete kdykoliv v týdnu 21.10. do 27.10. 2013. Přesně o půlnoci soutěž skončí.

7. následně tým lidí ze stránky modrykonik.cz vybere výherce - tedy nejkreativnější, nejzábavnější, nejpěknější obrázky apod. Vyhlášení výsledků proběhne následující týden po ukončení soutěže, konkrétně 28.10.2013, během dne.

Více informací k soutěžním produktům, konkrétní ukázky magnetů najdete zde.

Začni psát komentář...

Odešli