stef9328
    Zpráva byla změněna    27. črc 2023    

    Holky, vy co mate 3 deti, jak mate vyreseny pokojicek/čky?
    Bydlime v byte, ktery neni vubec maly 110m2, mame 4kk, jenze problem je v tom, ze puvodne jsme meli kuchyn oddelenou, ale jak jsme pred deti delali rekonstrukci, jsme udelali kuchyn spojena s jidelnou (v jidelne mame i gaucek (ale max pro 3 lidi),velky jidelny stul a zidle, tv stolek, tv. Takze neco jako obyvak s jidelnou. Mame dalsi velky obyvak (ve kterym stravime nejvice casu), detsky pokoj, loznice a satnu.
    Deti (zatim pouze holky), maji spolecny pokojicek, myslim krasne zarizeny (obe oddelene postele, velky psaci stul a komodu na hracky). Maly je zatim v loznici, ale jak povyroste netusim jak to udelat aby byli vseci stastny.
    Uvazovala jsem, ze i starsi dceri udelam pokoj misto nasi loznici, ale nedokazu si predstavit, ze by jsme s manzelem spali v obyvaku (treba na rozkladacim gauci.🙈.
    Ted nekdy lituju, ze jsme to “kk” delali.
    Tak by jsme meli loznici a 2 detske pokoje, jak to maji vseci sousede, ale my proste chteli mit vetsi “luxus”,byt pri sobe kdyz se vari a mit velky jidelny stul, ale zase za cenu toho, ze deti maji jen 1 pokojicek🙏🏻 (s 3tim ditetem jsme nepocitali)
    Jak to mate prosim vy?
    Dekuji😊