stenly_l
20. črc 2021
73 

Naše seznámení s Nestlé NaturNes BIO

„Dobrý pocit si za peníze nekoupíte, na všechno ostatní je tu EuroCard, MasterCard". Jak to souvisí s produkty Nestlé NaturNes BIO? Jsem typ, který svému dítěti raději uvaří a hotové příkrmy u mě spadají spíše do kategorie „dobrý pomocník na cesty". Když jsem však zjistila, jak přísná kritéria musí potraviny pro přípravu těchto pokrmů splňovat, zůstal už jen ten dobrý pocit. Protože ani v návalu největší naivity nepředpokládám, že potraviny, které jsou nám nabízeny v obchodných řetězcích by splnili více než 30 %.

Velice jsem se potěšila, když jsem dostala možnost testovat produkty Nestlé NaturNes BIO. S touto značkou jsem předtím neměla zkušenosti. Slibuje složení bez konzervantů, přidaných cukrů, barviv a v BIO baby kvalitě. Vizuálně dospělého určitě osloví, tak se pojďme podívat, jak to celé zhodnotil ten nejmenší potravinový kritik.

Kaše NaturNes BIO k nám dorazily ve dvou příchutích. Mléčná banánová a nemléčná vanilková kaše. Kaše jako takové jsou součástí jejího večerního rituálu už od prvních příkrmů. Musím říct, že dceři velice chutnaly a zkonstatovat, že tyto kaše zařadíme do našeho jídelníčku i po ukončení testování. Dcera si oblíbila příchuť a mě velmi mile překvapila její příprava, co se týče konzistence - kaše nedělá hrudky a když vystydne, neudělá se z ní cement. 

Kapsičky NaturNes BIO. Chtěla jsem napsat, že asi nejoblíbenější produkt, ale potom jsem se zastavila, protože u všech produktů jsem se setkala u dceři s velice pozitivní odezvou, mnohem intenzivnější, než tomu bylo u jiných značek. Nicméně kapsičky zmizeli jako první. Za mě skvěle zvolené kombinace ovoce, rozmanitost druhů a příchutí. Nestlé slibuje, že v ovoci, ze kterého jsou vyráběny, nejsou žádné pesticidy, žádné zbytky dusičnanů ani jiných látek. Takže pro mě ideální volba. Jediné, s čím jsme měly trošičku problém byla řidší konzistence, takže při prvních pokusech krmit se sama, byla kapsička úplně všude. Ale tak co, cvičení dělá mistra. 😀

Křupky NaturNes BIO. Vynikající, jemná příchuť, necítit tam žádné umělé přísady. Praktické balení na cesty a do kočárku. Úspěch měly jak ovocné, tak zeleninové, bez rozdílu! 😊

Masozeleninové příkrmy NaturNes BIO. Největší strašák a také největší eso v rukávu. Jak je to z lahvičky, tak je to špatně. Dcera kromě jediné značky odmítala všechny hotové příkrmy. Většinou po první lžičce začala rozhazovat ručičkama a bylo vystaráno. Proto tohle byla část testování, ke které jsem přistupovala s největším respektem. A dopadla na jedničku. Nebyla jediná příchuť, na kterou by jenom náznakem řekla: „Ne.“ Když ještě vezmu fakt, že příkrmy jsou v BIO baby kvalitě, tak si rozhodně vytvořím větší zásoby pro případ, že nebudu stíhat uvařit, a to ne jenom, když se chystáme na výlety.

#zkusenosti_nestle_naturnesbio93 #test_nestle_naturnesbio #recenze

Syn tuto řadu také miluje. ♥️ Vždy máme doma zásobu pro případ nouze. 😊

20. črc 2021

Začni psát komentář...

Odešli