teasapple
    Zpráva byla změněna    8. bře 2022    

    Pár bodů, které mi lítají hlavou a chci si je sepsat:
    -valku rozpoutalo Rusko, potažmo jeden člověk
    -vede ji proti několikanásobně slabšímu soupeři
    -lide zasažení válkou utíkají, já jim chci v této brutální situaci pomoct
    -pokud Rusko obsadí Ukrajinu, je velice pravděpodobné, že se většina uprchlíků do své země nevrátí.
    -takže jim pomáhám a posílám tam zbraně, aby se ubránili a jejich lidé se mohli vrátit a začít budovat své životy od 0.
    -nekteri uprchlíci tady zůstanou, možná všichni. Příjmu je s láskou, protože to jsou také dobří lidé. Nejsou to žádní vyznavači Islámu apod.
    - za to Rusko si pomáhá bojovat prostřednictvím vyznavačů Islámu, a pokud se budou dále rozšiřovat, bude to zlé.
    - nikdo se nechce přímo míchat do konfliktu, který si tyto dvě země řeší, protože ochraňujeme svůj lid, svoje rodiny, svoje děti před válkou u nás ... Díky bohu za NATO.
    -diky bohu že nezavirame hranice před uprchlíky, a nenecháváme je napospas střelbě a bombardování, jsme dobří lidé, nejsme ti, kteří se otáčí zády k neštěstí a masakru
    -ukrajinske ženy se stanou našimi kamarádkami, naší rodinou, historicky jsme se nyní propojili a přijali mezi sebe jiný národ ...
    -kez by jejich muži vybojovali ten zbytečný boj a ony se mohly vrátit do své vlasti....z které utekly před válkou, nikoli za lepším zivotem.!
    -budou se zaměstnávat tam kde je potřeba, lékařky v nemocnicích, protože jich máme málo, dále levná pracovní síla, protože Češi tuhle levnou práci nechtějí dělat. Pokud někoho z čechů tohle přímo ohrozí, bude se muset více snažit ...aby si našel lepší práci, aby pracoval lépe...nebo bude muset vzít co bude, prostě budeme muset uživit a ochránit naše rodiny.
    - kdyby se každý staral o svou rodinu svoji zemi, bylo by nám krásně na světě. Bohužel, Putin se rozhodl rozšiřovat území, ničit životy svých sousedů a také svých lidí. Rusům a Putinovi nezáleží na lidských životech. Nám na životech záleží. Češi spojme se. I do budoucna, prosím.