Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Jak už tady nedávno psala maminka #jjanickaa, prosím o sdílení příspěvku z FB od maminky nemocného Šimonka - má cukrovku a vše ještě zkomplikovala celiakie. Denně si minimálně 4x píchá inzulin, i 10x za den se musí píchat do prstíku, aby se zjistila hladina cukru v krvi. Byla by možnost podkožního senzoru, který hladinu glykemie monitoruje, aniž by musela být odebrána krev, bohužel je strašně drahý a nemůžou si jej dovolit...více info je na FB - jméno, kontakt...A kdyby se našel někdo, kdo by mohl přispět sebemenší částkou,aby Šimonkovi při této nemoci trošičku pomohl, bylo by to super! Děkuju https://www.facebook.com/radka.martinkova.90/po...

    Je tady prosím nějaká maminka, která šla od 17. měsíčního dítka do práce (6 hodin denně)? Jak to prosím prcek zvládal a jak jste se s tím vyrovnala vy? Děkuji

    Mám na vás všechny prosbu. Dneska spolužačce umřel chlapeček, který by měl v listopadu 2 roky. Chtěla bych poprosit, jestli za něj můžete zapálit svíčku nebo se za něj pomodlit. Děkuji!

    Holky, je tady někdo z okolí Tuchlovic (okr. Kladno)?

    Mohla bych poprosit o radu? Jaké jednorázové plínky používáte? Nevím totiž pro jaké se rozhodnout.

    Včera jsme byli zkontrolovat prcka. Vše je tak jak má být. A konečně víme i pohlaví. Manža je v sedmém nebi. Bude to chlapeček.

    Konečně dnešek. Čeká nás kontrola a už budeme doufám vědět pohlaví. Pokud nám jej prcek ukáže.

    Nějak mi to rychle utíká, už jen 4 měsíce a bude nástup na MD. 🙂

    Dnes nás čeká kontrola. Jsem zvědavá jak dopadnem.

    Kontrola dopadla v pořádaku. Měříme 6,82 cm. NT dopadl skvěle.

    Ještě 3 dny a jdem opět na kontrolu a zároveň i na NT.

    Kontrola dopadla na jedničku. TP 5.6.2011. Máme už těhu průkajdu :o). A vypadá to, že to bude pěkně živé dítky. Hezky sebou mrskalo.

    Včerejší kontrola dopadla v pořádku. Měříme 9 mm, srdíčko nám tluče a odpovídáme 7+0, podle poslední MS bych měla být 6+4.

    Dnes po kontrole. Těhotenství potvrzeno. Jsem 5+1. Další kontrola 14.10., kdy už by mělo jít slyšet bobiško srdíčko. 🙂

    Ještě přežít neděli a v pondělí doufám uvidím poprvé našeho bobka.

    Dnes jsem stoupla na váhu a ukazuje mi 64,5. Tak uvidíme jak moc se mi pohne nahoru.

    I dnes byla čárka na testu výraznější než předchozí den. Takže to vypadá, že nám to opravdu vyšlo. 4.10. to bude doufám potvrzeno panem doktorem. Měla to být normální kontrola u nového gynekologa a místo toho si jdu nechat potvrdit těhotenství. :o)

    Tak to vypadá, že to opravdu vyšlo. Dnes na mě opět kukly //.

    terezablazkova85
    23. zář 2010    Čtené 0x

    Možná ...

    Nevím, jestli nám to náhodou nevyšlo. Včera se měla dostavit MS, místo toho přišlo slabé špinění a to pokračuje i dnes. Jen na zkoušku jsem si včera  odpoledne udělala těhot. test. Jen slabě se tam ukázaly // a dnes ráno opět //. Budu zkoušet testovat týden, jestli budou výraznější a teprve potom začnu jásat a sdělím tuto novinu manželovi. 4.10 jsem objednaná na prohlídku k novému gynekologovi, tak tam půjdu možná rovnou s tím, že jsem těhotná :o).

    terezablazkova85
    13. zář 2010    Čtené 0x

    Uvidíme kdy nám to vyjde.

    S manželem jsme se brali v září 2007. Nejpreve jsme se museli postarat o bydlení. Rozrůstání rodiny muselo jít stranou a začali jsme stavět domeček. Se stavbou ještě u konce nejsme, ale stěhovaní je v plánu na jaře 2011. Jelikož se toto datum blíží, tak po rodinné poradě :o) jsem 29.3.2010 vysadila HA. Na 100% jsme se začali snažit před měsícem (tj. v srpnu). To jsem ale věděla, že se mi otěhotnět nepodaří, jelikož jsem měla pomocí prášku Norethisteron oddálenou menstruaci, jelikož jsme byli na dovolené. Takže první měsíc snažení máme od září. Nyní musím počkat do 22.9. zda se mrška dostaví nebo ne.

    terezablazkova85