thecaroline
23. kvě 2018
309 

Testování s BabyDove

Prvně bych chtěla poděkovat koníkovi za možnosti vyzkoušet tuto kosmetiku.

Když mi přišla zpráva, že jsem byla vybrána do testování kosmetiky BabyDove byla jsem tak nadšená! 

Čekala jsem, že v balíčku bude jen pár věcí ala mýdlo, krém a ubrousky, protože podle čtení v příspěvku byly zmíněny dvě řady tak jsem to pochopila tak, že každá maminka dostane k testování jendu z nich. 

Po rozbalení balíku jsem byla mile překvapená! Jelikož jsem v něm našla

Řada rich moisture:

Mycí emulzi na vlasy a tělo 400 ml

Krém na opruzeniny 42 ml

Tuhé mýdlo 75 ml

Šampón na vlásky 200 ml

Vlhčené ubrousky 50 ks

Tělové mléko 200 ml

Řada sensitive moisture:

Mycí emulze na vlasy a tělo 200 ml

Hned na první pohled mě uchvátil design těchto výrobků. Ani velké, ani malé balení prostě tak akorát a hlavně kosmetika BabyDove nemá klasický tvar nádob ala válec. 

Mycí emulze od BabyDove má praktickou pumpičku kterou velice oceňuji jelikož nemám ráda ty “tuby” které se musí otevřít, otočit, vymáčknou obsah popřípadě střepnout když emulze dochází, otočit a zavřít. Zmíněný postup je pro mě moc zdlouhavý hlavně pokud Vendulína je unavená nebo nemá svůj den tak je třeba vše rychle šup,šup takže pumpička je TOP! 

Co se týče vlhčených ubrousků velikost akorát, nejsou nijak moc parfémovaně vlezle což je super. I přes to, že nejsou nijak moc parfémované tak se prcka od Vendulíny začala opruzovat. Prvně jsem nevěděla jestli je opruzenina jako reakce na vlhčáky od BabyDove nebo se třeba v plence jen zapařila. Každopádně jsem vlhčáky nepoužila dokud opruzenina z prcky nezmizela. Po zhojení prcky jsem vlhčáky použila, ale prťka začala opět červenat takže opruzenina byla reakce na tyto vlhčáky. Zbyla mi větší polovina balení když jsem je naposledy použila na Vendulínu, ale využila jsem je já sama na sobě 😊.

Tělové mléko BabyDove má dobrou konzistenci tak akorát takže spokojenost. Dobře se roztírá, rychle se vztřebává, je podle mě trošku mastný hůř se mi Vendulínu oblíkalo, ale nic co by vadilo. 

Tuhé mýdlo jelikož si Vendulína ještě nemyje ručky když příjdeme z venku, po WC atd tak jsem jej využila tak, že když Vendulina zahlásila “hnědý kód” a musela jít pod vodu tak jsem tuhé mýdlo použila na umytí prťky. Dobře mydlí, nevysušuje, ale osobně dám přednost mycí emulzi, protože nemám ráda ten vrzavý zvuk po vymydlené kůži 😀

Šampón pění i na hlavičce která je chabě pokrytá kšticí 😀 Vendulína má asi 7 vlasů na hlavě a uprostřed pěkného vlka 😀, ale i tak pění,mydlí a myje! Super!

Krém na opruzeni BabyDove konzistence byla v pohodě a jsem ráda, že nebyla jako u konkurenčního produktu. Možná by mi vyhovoval jen o trošilinku hustší. Když se Vendulína oprudila po ubrouscích nesahala jsem po konkurenčních výrobcích, ale zůstala jsem u testování BabyDove. Svoji práci splnil na 1* jelikož asi po 3 dnech byla opruzenina pryč. Jako bonus má balení dobrou velikost, protože si s ním Vendulína ráda hrála tudíž jsem měla možnost jí v pohodě zapnout plenku a oblíknout pyžamko bez vzteku a otáčení se na bříško jak má opička ve zvyku. Musím se přiznat, že na krém na prťku jsem byla nejvíce zvědavá jaký bude a jsem spokojená. 

Co se týče řady sensitive tak jsem nezpozorovsla nějaký rozdíl mezi těmito výrobky. Možná, že kdybychom dostaly z téhle řady vlhčáky tak by se prťka neoprudila, ale kdo ví. Spíš není tak moc voňavá jako rich moisture ta voní přímo božsky!!!

Jediné co bych v této kosmetice uvítala navíc je olejíček. Celkem mi chybí. Ráda přidávám občas do koupele olejíček ať klasiku běžně dostupnou v lékárně nebo drogerii tak i kokosový olej. 

Kosmetika babydove je vyloženě moje představa o krásně voňavém a čistém miminku. 

Mé celkové dojmy z této kosmetiky jsou velice uspokojivé a jsem moc ráda, že jsme se mohly zúčastnit.

Díky moc! 

#konik_testuje

#test_babydove

#recenze

Začni psát komentář...

Odešli