thecaroline
1. říj 2018
495 

Testování hraček Fisher-Price

Byla jsem s dcerou vybrána na testování hraček Fisher-Price. Když jsem si přečetla zprávu, že právě my jsme byly vybrány tak mě přepadla husí kůže a byla jsem nadšená! Čekala jsem netrpělivě kdy balík přivezou aaaa staniž se! Balík je doma rozbalujem..

Testovalo se • kolotoč na postýlku • mluvící pejsem • projektor

Mluvící pejsek Fisher-Price 

Pejsinka je vyrobena z příjemného plyše a vzhledově jsou dobře sladěné barvičky. Je super, že se dají nastavit 3 úrovně takže pejsinka neomýlá pořád dookola jedno a to samé.  Zvuky a písničky jsou celkem příjemné a hodně chytlavé, protože když si s pejsinkou hrajeme nebo jedem v autě hodně dlouho mi ještě písničky hrají v hlavě.

Parádní je, že se dítko dokáže hodně zábavným způsobem naučit barvy, části těla, abecedu, čísla ale i nějakou písničku. Když Véňa uviděla jak bliká srdíčko dostala se skoro do tranzu a nevnímala písničky, ale jen světýlko než si na něj zvykla. Když srdíčko bušelo s údivem na mě koukala. 

1. úroveň

2. úroveň

3. úroveň 

Jediné co mi na pejsince vadí je pořád blikající/svítící srdíčko. 

Kolotoč na postýlku

Musím se přiznat, že kolotoč jsme nijak moc nevyužily, protože Vendulka nespinká ve své postýlce, ale s námi ve velké posteli tudíž jsme si testování neužily. I tak jsem jej přidělala na čelo naší velké postele aby jsme jej vyzkoušely. Jenže se k němu stavěla a za medvídky tahala. 

Přidaný dálkový ovladač pro ovládání by mohl mít třeba čudliky aby se lépe nastavoval kolotoč vším se musí člověk proklikat. Možnost projekce oblohy sice je, ale nedá se to srovnat s projektorem od Kamaráda na dobré spaní.  Je super, že se dá “hlavní” věc na které miminka koukají - zavěšení méďové přesunout na jiné místo. Když je člověk šikovný a má nějaký nápad mohl by jej dát i do auta, kočárku... 

Prvně jsem k němu byla celkem skeptická s myslela si, že to bude kus obyč plastu “kšunt” a byla jsem mile překvapená, protože plast je opravdu kvalitní a betelný! Medvídci mají strašně příjemnou nevtíravou barvu, hezké zpracování.. Trochu mě zklamal ten projektor. Myslela jsem si, že bude svítit poněkud více, ale to nevadí je to jen názor a každý máme hold jiný vkus. Kdybychom měli všichni stejný názor byla by to nuda. 

Motýlův kamarád na dobré spaní

Na tenhle projektor jsem se těšila ze všeho nejvíce. Už při rozbalování mě opět zaujal betelný plast ze kterého je projektor vyrobený. Hodně detailní provedení, krásně hladký povrch. Prostě super! Hned v ten večer jsme se daly do testování s Véňou. A zázrak! Za chvilinku u melodii usla. 

Světýlko měnící barvy je pecka! Hlavně pro větší děti co se bojí usínat sam u tmy nebo se často budí tak nemusí mít strach, že jsou úplně samy a ještě ve tmě. Barvy jsou dostatečně syté. Méďanek se dá vyjmou a může dělat společnost dítku v postýlce což mi připadá fajn. Je malinkatý takže akorát. Možná by nebyla špatná úvaha k takovému projektoru dávat spíše měkkého usínáčka co má “hadrové” tělíčko aby se dalo k němu lépe tulit. 

Ze zadní strany má fajn velké čudlíky které se při stisku nastaví požadované zvuky, intenzita zvuku, projekce, světlo. Nechybí taky posuvný cuplík na časovač. Časovač jde nastavit na 10-20-30 minut. Na 30 minut nastavuji každý  večer aby ještě nějakou chvíli po usnutí hrála melodie. Přes den když Véňu ukládám ke spánku by se mi hodil non-stop režim, protože přes den hůře spinká a když se projektor vypne vzbudí se.

Projekce noční oblohy. Nejlepší věc! To je prostě bomba! Byla jsem mile překvapená jak dobře svítí! Myslím, že více ocení starší ditka.

S Véňou jsme si testování moc užily! Děkujeme Modrému koníku za možnost vyzkoušet a otestovat tyto hračky! 

#recenze

#test_fisherprice2

Začni psát komentář...

Odešli