twoangels
12. čer 2018
369 

Naše testování Hipp aneb HiPP HiPP Hurááá 🍓

Ahoj, 

ráda bych se s vámi podělila s dojmy a zkušenostmi z našeho testování dětské kosmetiky HiPP. 

Jsem maminkou tří dětí - 12 let, 5 let a 11 měsíců. Všechny mé děti mají od narození velice citlivou a atopickou pokožku. Nejmladší syn je na tom nejhůř - od narození ho trapila seborea, kojenecké akné a ekzém - který ho svědil, škrábal se, v noci ho to budilo... Vyzkoušela jsem všelijaké "babské rady" ale nic nezabíralo (dieta, zinkové masti, bambucké máslo, konopný olej). Nakonec jsem se odhodlala a změnila kožní doktorku. Ta nám předepsala dělanou mastičku a synkovi se hned ulevilo.

Musím se přiznat, že kosmetiku jsem kupovala jen v lékárně a velmi drahou. Měla jsem strach cokoli zkoušet, ale když jsem na Modrém koníkovi zahlédla výzvu o testování kosmetiky Hipp - hned jsem si řekla, že to by byla šance pro nás - teda hlavně pro synka i starší 2 děti. Nutno dodat, že jiné značce bych šanci nedala - ale s HiPP mám výborné zkušenosti ze strany Bio příkrmů, které chutnají nejmladšímu (a starší na Hipp vyrostli) a vlastně ani jiné nekupujeme. Vím, že toto je ve společnosti maminek ožehavé téma - skleničky/domácí jídlo. Každá maminka vybere to, co si myslí, že je pro její dítko nejlepší. Já vybrala skleničky - už kvůli tomu, že jsou kontrolované (dusičnany atd) a samozřejmě i pohodlnější. V kupované zelenině člověk nikdy neví, ani odkud je, ani co se v ní skrývá. Dokonce i doma vypěstovaná zelenina se hnojí... Takže prostě u nás frčí HiPP 💗

Když jsem dostala zprávu z Modrého koníka, že jsme byli vybráni k testování, měla jsem obrovskou radost! Za pár dní přišel krásné zabalený balíček, v kterém se ukrývaly vzorečky:

2x vlhčené ubrousky HiPP 

2x tělové mléko HiPP

2x sprchový gel HiPP

2x olejíček HiPP

Musím se přiznat, že o vzorečky jsem se sobecky s nikým nepodělila, protože jsem chtěla vyzkoušet kosmetiku na všechny 3 děti 🙂 Malé balení se mi moc líbí, je praktické na cestování. 

A teď k testování, jako první jsme vyzkoušeli VLHČENÉ UBROUSKY (maminky mi dají za pravdu - těch není nikdy dost). Pečlivě jsem prostudovala složení. Ubrousky jsou bez parafínového oleje, bez éterických olejů, bez alkoholu, mýdla a barviv, bez parabenů a s neutrálním PH. Ubrousky jsou dostatečně velké, vlhké, pevné a zároveň jemné k dětské citlivé pokožce. Velice jemně a nevtíravě voní. Nejmladší syn na ně neměl žádnou kožní reakci a starší děti taky ne. Od nás palec nahoru 👍

SPRCHOVÝ GEL Babysanft

Zase jsem před použitím prostudovala složení - dozvěděla jsem se, že se jedná opravdu o přírodní produkt s výtažkem z mandlí (bez parabenů, konzervačních látek, živočišných složek, mýdla, mineralnich olejů a aromatických látek). Sprchový gel se pohodlně nanáší, použila jsem i na vlásky. Krásně, jemně voní a neštípe do očí. Po použití je pokožka jemná a klidná. Jsem nadšená - u syna neproběhla žádná negativní kožní reakce. Tento gel, stejně jako ubrousky  u nás už nikdy nesmí chybět!

Dětský jemný pleťový OLEJ Hipp

musím se přiznat, že s olejíčkem už osobní zkušenost mám - a to z těhotenství, kdy jsem si s ním poctivě, každý den, ráno a večer, mazala rostoucí bříško. Určitě i díky němu mi bříško nepopraskalo a já mám krásné vzpomínky na chvilky - mazlení a povídání si s miminkem přes bříško při jemné masáži. Teď jsem zkoušela přímo na synka po koupání. Olejíček se krásně roztírá, aplikace je jednoduchá a rychlá. Olejíček krásně jemně voní a já jsem nadšená, že jeho tak citlivá pokožka je klidná a hydratovaná. 

TĚLOVÉ MLÉKO Hipp Babysanft

Složení tělového mléka je opět přírodní, bez čehokoli "navíc", tak se pouštíme do testování 🙂 po koupání jsem natřela maličkého krásné vonícím - lehce roztíratelným telovým mlékem. Krásně se po chviličce vstřebalo. Oblékla jsem pyžámko - nezanechalo na něm žádné stopy. Nechce se mi ani věřit, že i tělové mléko synova pokožka akceptuje a kontroluji ho i při přebalování v noci 😀 kdy zjišťuji, že zázraky se dějí - HiPP HiPP Hurááá!!!

Jsem nadšená, všechny testované produkty u nás dopadly na 1* 😀 a rozhodně u nás už zůstanou 🙂 Moc děkujeme Modrému koníkovi, že nám testování umožnil a HiPP rozhodně všem doporučujeme!

#test_hipp2 #recenze

Začni psát komentář...

Odešli