vaseli16
25. únor 2021
49 

Naše první testování a rovnou s firmou Colvia...

8.února k nám dorazil poslíček s balíčkem, který obsahoval dětský krém na podrážděnou dětskou pokožku, především v oblasti plenek, od české firmy Colvia.

Vášovi teď rostou zoubky jeden za druhým a trpí hodně na opruzeniny, proto mě toto testování oslovilo. Máme sice odzkoušený krém, který mu zabíral, ale líbilo se mi složení s colostrem a Ghi máslem tak jsem se přihlásila do testování a ono to vyšlo 🙂

Testování probíhalo 14dní, kdy po prvním týdnu pravidelného mazání nebylo znát moc velkých změn, tak jsem musela zkombinovat s krémem z lékárny, pak teprve se něco začalo dít. 

Zhruba po tom týdnu opruzení ustoupilo, ale bohužel ne díky krému Colvia, což me trošku zklamalo- opravdu jsem od krému čekala více. 

Balení má 50ml což je pro nás tak akorát na 2 měsíce. Konzistencí se dá srovnat s konkurenčními značkami, takže stačí opravdu zmáčknout jemně pumpičku. 

Jako plus bych brala balení, které je s pumpičkou, jak už jsem zmínila, což usnadní vymačkávání. U nás si krém místo nenašel, možná jako preventivní proti opruzeninám- zadeček po něm zůstává jemný a chráněný až 8 hodin, po té se krém začal vstřebávat(testováno přes noc, přes den je to kratší doba). Na léčbu jíž vzniklých opruzenin bych ho nekoupila. 

Ovšem na co byl krém skvělý i přes to, že k tomu není určený, byla ochrana před silnými mrazy, došel mi můj krém tak jsem sáhla po tomto a mohu říct, že jsem byla necelé tři hodiny venku chráněna i přestože u nás bylo -10°C.

S pozdravem Eliška a Vašík 

#test_colvia #recenze #zkusenosti_colvia

Začni psát komentář...

Odešli