vaseli16
22. bře 2022
53 

Test Persil Sensitive kapsle 4v1

Dostala jsem možnost otestovat kapsle na praní  Persil Sensitive s aloe vera vhodný i pro alergiky.

Mám doma syna (2,5 roku) a dvouměsíční miminko. Staršímu synovi se opakovaně dělal na zadečku a nožičkách jakýsi lišej, nebo jak to nazvat, ložiska suché pokožky, tak jsem se zkusila přihlásit do testování. Celé rodině pPeru v gelu Persil sensitive, ale i přesto ložiska nezmizela.

Na testování jsme měli týden, což byl dostatečný čas vzhledem k tomu, že kluci naplní pračku klidně za jediný den, v lepším případě dva dny. Co se nás týkalo, vyprala jsem v kapslích ložní prádlo, ručníky, bundy, partnerovi montérky, spodní prádlo a běžné denní oblečení.

Mile mě překvapila příjemná nedráždivá vůně, máme rádi když prádlo voní, ale nesmí to být zas extrém, což kapsle splňují a prádlo voní i po vysušení prádla v sušičce.

Stejně jako u jiných kapslí nemusím řešit dávkování, prostě vhodím kapsly do zadní části bubnu, na to dám prádlo a můžu prát, což třeba u gelu nejde a občas se mi stane, že dávku přetáhnu a dám zbytečně moc.

Čeho jsem se trochu obávala, bylo to, aby se kapsle pořádně rozpustily. Nejednou se mi stalo, že se kapsle nerozpustila, jak měla, a konkrétně na tmavém prádle byly slizké flíčky jak od slimáka a musela jsem prát znovu, ale Persil Sensitive kapsle se rozpustily dobře i při plnější pračce.

V balení je 38 kapslí a dá se koupit v akci za 299,- což vychází na 1 kapsli zhruba za necelých 8,- což je trošku dražší než jiné prací prostředky této firmy v poměru cena/dávka, ale člověka to nezruinuje a syn nemá už po týdnu tak suchou pokožku, takže ty peníze za to stojí.

Jediné, v čem mě kapsle zklamaly, bylo, že nevyperou odolnější skrvny, třeba od rajské a jiných, stejně obtížných, skvrn.

Sečteno podtrženo, u nás si kapsle své místo našly.

➕ Příjemně voní

➕ Dobře se rozpouští

➕ Snadné dávkování

➕Jsou hypoalergenní

➖ Neporadí si se všemi druhy skvrn

#test_persil_sensitive #recenze

#recenze_persil_sensitive_4v126

Začni psát komentář...

Odešli