Dnes bylo u nás šílených 37 stupňů, a tak jsme se vypravili k rodičům koupat se do bazénu. Kluci se v bazénu hezky vyřádili a když Maťa ulehl do kočárku k odpolednímu spánku, tak si Jéňa půjčil můj telefon a uvelebil se pod palmu.
    Začal testovat dvě hry v kategorii Velkoměsto, konkrétně se jedná o hru s názvem SEMAFORY, která učí dítě, při jaké barvě je možné jít/jet a při, které se musí zastavit, zároveň dítě musí pozorovat, zda se neblíží jiné vozidlo, aby nedošlo ke srážce.
    Vzhledem k tomu, že si Jéňa přeje kolo, je prima, že ho aplikace učí pravidla silničního provozu.
    Druhá hra, která nadchla i mě se jmenuje MĚSTO V NESNÁZÍCH, cílem hry je pomoci lidem v různých situacích. Například k nemocnému poslat lékaře, k požáru poslat hasiče, k přeplněným popelnicím popeláře a zloděje samozřejmě chytá policie.
    Hra je velmi ze života, před 2 měsíci jsme volali hasiče do protějšího panelového domu kvůli požáru bytu, před měsícem manželovi ukradli motorku tak jsme volali policii. Naštěstí sanitku jsme už dlouho volat nemuseli (ťuk ťuk), ale za to když jdeme třídit odpad, potřebovali by jsme číslo na popeláře, některé kontejnery prostě přetékají k prasknutí.
    Tolik z dnešního testování her.
    Nakonec děti uspali poslední 2 kapitoly z pohádky TAJEMSTVÍ ZTRACENÉHO POKLADU.

    #test_lipaland