vonrataj
22. led 2019
345 

Když už si myslíte, že to lepší nebude...

Ahoj, všem koníkovkám,

měla jsem tu čest a byla jsem vybrána k testování francouzské kosmetiky A-Derma. Očekávání jsem neměla žádná, protože mi nikdy nic extra nepomohlo. Moje tělo dost reaguje nejen při kontaktu třeba s nevhodným mýdlem, chladem atd., ale i při stresu. A tak mi dovolte, ať vás seznámím s tím, jak moje testování proběhlo. 

K testování byly dodány dva výrobky - olej do sprchy a tělové mléko. 

Začala jsem testovat poctivě hned od prvního dne. Ruce i kůži na těle jsem promazávala několikrát denně. Nutno podotknout, že ekzém na rukou (dlaně, mezi prsty a na prstech) jsem měla celkem rozsáhlý, kůže byla již popraskaná, suchá, svědila, pálila... První dny užívání jsem zaznamenala po aplikaci značnou úlevu. Když se ekzém začal ztrácet, jakoby se něco změnilo a kůže začala být opět citlivá. Po aplikaci lotionu mě začala dráždit, ale po chvíli to přešlo. Po každodenním mazání se mi cca po třech týdnech ekzém vytratil. Zima je ale zákeřná, boj s domácími prostředky také, a tak mám v současnou chvíli opět lézu u jednoho prstu. Lotionu je v tubě dostatek, můžu aspoň mazat dál a dál a dál.

Kdo mohl, testoval se mnou. Manžel testoval zpočátku. Neviděl ale příliš žádné velké výsledky. Přesto, že má kůži citlivější, nezaznamenal úlevu. Na Vánoce přijela má rodina, proto jsem hned zapojila i mamku se sestrou, která má stejně starou holčičku jako je můj chlapeček. Mamce lotion nevyhovoval, byl příliš “mastný”. Sestře připadal neutrální. Ani jedna ale nemá žádné kožní problémy. Synovi a neteři koupel v oleji vyhovovala. Taky tuba s ním se už téměř celá spotřebovala. Beru jej s sebou i na koupání (v bazénu) a myjeme se jím aktuálně oba dva. 

Suma sumárum:

• Lotion

- se rychle vstřebává

- zanechává příjemný film, který nelepí

- není prafemovaný

• Sprchový olej

- má příjemnou citrusovo-cedrovou vůni

- lehce pění

- vypadá spíš gelově, než jako olej

S oběma výrobky jsem byla velmi spokojená. Na začátku jsem si myslela, že využiju hlavně mléko, ale mycí olej mně velice příjemně překvapil a nakonec je tuba opravdu téměř prázdná. Myslím, že i když jsem aktuálně měla největší obtíže s ekzémem na rukou, mohu vřele doporučit A-Dermu ostatním atopikům.

#test_aderma2

#recenze 

#zkusenosti_exomega_control

Začni psát komentář...

Odešli