Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Zdravím všechny, máte prosím zkušenosti se sirupem Ventoliber? Syn (19m) ho včera dostal od lékařky, jelikož měl trochu zúžené průdušky. Upozornila mě, že se stav po sirupu může trochu zhoršit, ve smyslu vykašlávání hlenů. Včera mi přišel v pohodě, ale dneska po ranní dávce sirupu chrčí, zvracel hleny a celkově mi to zahlenění přijde horší i rýma. Myslíte, ze to je to tím sirupem? Teplotu ma zvýšenou cca 3 dny, to dětská říkala, že je k té viróze. Dneska už tam az do konce roku není. Nevím jestli volat na pohotovost a ptát se. Nemáte někdo zkušenost po použití toho sirupu? Děkuji všem za zprávu.

    xleni
    Zpráva byla změněna    18. led 2022    

    Dobrý den, prosím, kdo z vás má doma tento inhalátor, lze ho použít i pro dospělé? Je k němu potřeba nějaký jiný náhubek?

    xleni
    Zpráva byla změněna    24. lis 2021    

    Dobré ráno, chtěla bych se zeptat...syn 6,5 měsíce je na UM. Příkrmy zkouším cca 2 měsíce. Ale pořád nema nahrazeno ani jedno jídlo, davam obed a odpo svačinu. A sní mi opravdu trošičku a víc nechce. Preferuje pořád to mlíčko. Už minule mi doktorka "nadávala", ze by měl už dávno mít oběd místo mlíka. Začínám z toho být dost špatná. Teď jsme treba z domu na týden pryč a příkrmy nechce skoro vůbec. Zkoušela jsem mu dávat i celé kousky, to je celkem fajn...ale taky to jen ozuzla jakoby pro zábavu. První syn byl kojený, začal normálněji bastit az tak v 8mi měsících. Myslíte, ze je to průšvih? Za 2 týdny máme jít k dětské a to zas bude 🙈🙉