xmele004
8. lis 2020
114 

Testování vlasové kosmetiky DIXI

V říjnu jsem se zúčastnila „soutěže“ o testování vlasové kosmetiky Dixi. Nikdy se mi ještě nestalo, že bych byla vybraná, celkově mě takové věci nechávají chladnou, protože se mi málokdy poštěstí, abych něco vyhrála. A o to víc mě překvapilo, že mi po pár dnech přistála na koníkovi zpráva, že vybrali zrovna mě a posílají mi balíček na testování.

Kosmetiku jsem znala. Párkrát jsem si ji koupila v Lidlu v rámci „Retro týdne“, co si budeme povídat, i kvůli ceně a hlavně kvůli vůni. Nikdy jsem moc nevěnovala pozornost tomu, jak se moje vlasy mění v závislosti na používané kosmetice, měla jsem svoji rutinu, ob den umýt šamponem co je po ruce, občas vyfoukat, ale spíš nechat uschnout pod ručníkem a to byl konec. Byla jsem prostě líná starat se dál, obtěžuje mě chodit po drogerii a hledat, který jaký šampon či kondicionér je vhodný zrovna na moje vlasy, takže když mi to někdo pošle až pod nos, o to víc si to užívám.

Balení testované kosmetiky obsahovalo:

- Šampon

- Kondicionér

- Maska

- Bezoplachová kůra

- Vlasové tonikum

… to vše s úžasnou kopřivovou vůní.

Když nastalo první testování, trochu jsem znejistila s postupem – jasně, šampon, kondicionér, to zná každý, ale jak správně nakombinovat tyhle všechny super věcičky, aby to mělo ten nejlepší efekt? Klidně by to na lahvičkách mohlo být napsáno. Něco jako „ideálně kombinovat s…“ Takže jsem na to šla postupně a zkusila všechny variace.

No nebudu jednotlivé kombinace rozepisovat, za mě je úplně nejvíc nejlepší kombinace šampon, kondicionér a maska.

Celkově mohu testování z mého hlediska soudit velmi pozitivně. Nejhlavnější klady jsou:

- Úžasná vůně, která ovšem nedrží jen chvilku po umytí, opravdu mi vlasy voněly i celý následující den a je to tak příjemná a zároveň univerzální vůně, že kosmetiku mohla používat celá rodina bez ohledu na věk a pohlaví

- Šampon hezky pění, i když ho použiju málo, takže dlouho vydrží …

- Snadné rozčesávání i bez použití kondicionéru

- To, že jsem si mohla umýt vlasy až po třech dnech je u mě výhra číslo jedna!!! Vlasy se mi dost mastí, takže ob den si je myju už roky…. Po této péči sem si ale mohla dopřát ten luxus a interval mezi mytím vlasů prodloužit :D

- dcera, která má vlasy „jako koňské žně“ měla díky vlasovému tóniku vlasy tak nějak poddajnější, nevím, jak to správně popsat.

Pár nedostatků jsem z mé strany našla:

- Nešťastně řešené balení tónika, při nesprávném otevření se mi to jemné sklo vysypalo do plastové části a pak jsem složitě vybírala a bála se, aby tam něco nezůstalo

- Tonikum má velké balení, pokud bych ale použila jen půlku, právě kvůli skleněnému obalu jsem nechtěla nechat jen tak položené v koupelně.

- Po použití tónika jsem měla pocit, že mám vlasy mastnější než jindy

Při konečném shrnutí nemohu hodnotit jinak, než POZITIVNĚ!!!

#test_dixi #recenze #dixi_kopriva_skusenosti

Začni psát komentář...

Odešli