Ráda bych vás seznámila s Adámkem. Abyste viděli, že mít zdravé dítě je skutečně velké štěstí a nci není důležitějšího. Jsem ráda,mže jsme zásluhou laskavých lidí maohli Adámkovi zakoupit ipad. Jeho maminka nám napsala:
    Adámek má velmi vzácné onemocnění všech kloubů v těle (Arthrogryposis multiplex congenita, více o tomto onemocnění najdete zde shot.la/IZcrO). Díky Vám teď může rozvíjet grafomotoriku a trénovat ručičky přirozeně hrou. Děkujeme, že také pomáháte pomáhat!

    Děkujeme všem, kteří přispěli do sbírky "Pomáháme Adámkovi" a pomohli tak k zakoupení iPadu s krytem pro našeho syna Adámka. Adámek má velmi vzácné onemocnění všech kloubů v těle (Arthrogryposis multiplex congenita) a kromě jiného také téměř nehybné prsty a zápěstí. Díky iPadu a aplikacím na rozvoj grafomotoriky se může rozvíjet a trénovat ručičky přirozeně - tedy hrou.
    Fotka je z pražské nemocnice Bulovka, kde Adámek v říjnu podstoupil náročnou operaci nožičky a právě iPad - pohádky a hry, mu pomáhaly a pomáhají na chvilku zapomenout na bolest a pobyt si v rámci možností i užívat.
    Za Adámka děkují Marschalkovi