Registrovala se 7. května 2010 na modrykonik.cz.
Přidala 211 příspěvků.
Region České Budějovice.
averena
Ahoj čerstvé dvoučárkovky, koukala jsem, zda se v nějakém tématu najdu, ale ve snažilkování se moc nedaří a v těhulích se téma čerstvého "zdaření" neobjevilo. Tak to zkouším s novým tématem...co najde se někdo?
Registrovala se 21. července 2011 na modrykonik.cz.
Přidala 68 příspěvků.
Region Brno.
aagnes
ahojky, já našla dvě čárky na začátku ledna a ještě teď tomu tak trochu nevěřím 1.2 jdu po druhé k doktorovi a zda bude vše o.k. tak dostanu průkazku. A copak Ty?
Registrovala se 7. května 2010 na modrykonik.cz.
Přidala 211 příspěvků.
Region České Budějovice.
averena
Tak tomu rozumim moc ti držim palečky, aby to už bylo dobrý. Jinak část odpovědi máš na IP já teda nevim ,co to je ale předpokládám, že to budeš číst jen ty a že je to nějaká zpráva....
Registrovala se 13. září 2011 na modrykonik.cz.
Přidala 181 příspěvků.
terrik@averena jo ták, už jsem si říkala jestli nevidím nějak blbě a ona mateřská demence no mám se asi na co těšit a termín Ti vychází září nebo říjen?
Registrovala se 17. dubna 2010 na modrykonik.cz.
Přidala 50 příspěvků a 1 album.
Frýdek, Region Frýdek-Místek.
Alešek má 2 roky a 4 měsíce
13. září 2012 čekáme miminko, pohlaví neznáme a necháme se překvapit (25. týden těhotenství)
piskott85
Ahojík holky tak y se chci přidat //čárky jsem měla 14.1. a podruhé jsem to dělala ještě 20.1. a čárečka je čím dal tím silnější k doktorce jdu v pátek tak jsem zvědavá copak mi řekne
23. led v 15:35
• 1 dítě - čeká miminko, termín má v září 2012 (25. tt)
• Odpověz
• To se mi líbí •
augustka
Registrovala se 13. ledna 2012 na modrykonik.cz.
Přidala 2307 příspěvků.
Region Liberec.
augustka@piskott85 Ahojka, už tak brzy jo, mě objednala sestra na 13.2.
Přidala 2307 příspěvků.
Region Liberec.
augustka@terrik Ahojka, nemohla jsem tomu nějak uvěřit, že by se to povedlo na 1. pokus, bo mě doktorka říkala, že to nemusí být tak jednoduché v mém připadě. Byla jsem dost překvapená, když jsem ji tam viděla Vstala jsem kvůli tomu ve 4 ráno, nějak teď špatně spím Jen se raduj, máš na to plné právo. Co ty, co na to partner? My teda nemáme nic potvrzené od doktorky, návštěvu mám až 13. 2.
Registrovala se 13. září 2011 na modrykonik.cz.
Přidala 181 příspěvků.
terrik@augustka manžel je šťastnej,ale stejně jako já, tomu plně uvěří, až toho bobka uvidí alespoň na UTZ A to je hezký,na první pokus! Jakto že jste to neměli mít jednoduché? Toho 13. to je akorát aspoň už uvidíš třeba i srdíčko!
Přidala 2307 příspěvků.
Region Liberec.
augustka@terrik No, trpím spoustou nemocí (mám problémy se střevama, játrama, krví.... ) Tak v to doufám, že už uvidím srdíčko. No, taky jsem koukala, ale jak říkal partner, on je střelec na první pokus Taky se moc těšíme na prďolu