Doporučujeme: Modrastrecha.cz Beremese.cz Modrykonik.sk

Konec ledna, objev dvou čárek

21. led 2012  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
averena
Registrovala se 7. května 2010 na modrykonik.cz. Přidala 211 příspěvků. Region České Budějovice.
 Ahoj čerstvé dvoučárkovky, koukala jsem, zda se v nějakém tématu najdu, ale ve snažilkování se moc nedaří a v těhulích se téma čerstvého "zdaření" neobjevilo. Tak to zkouším s novým tématem...co najde se někdo? emoticon
21. led v 18:05  • Odpověz  • To se mi líbí
 Přidej příspěvek 1 2 3 ... 43
fotoportrét
fotoportrét
aagnes
Registrovala se 21. července 2011 na modrykonik.cz. Přidala 68 příspěvků. Region Brno.
 ahojky, emoticon já našla dvě čárky na začátku ledna a ještě teď tomu tak trochu nevěřím emoticon 1.2 jdu po druhé k doktorovi a zda bude vše o.k. tak dostanu průkazku. A copak Ty? emoticon
22. led ve 20:06  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
terrik
Registrovala se 13. září 2011 na modrykonik.cz. Přidala 181 příspěvků.
 @averena ahoj já je našla minulý týden, ale taky tomu ještě nevěřím emoticon
23. led v 07:59  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
averena
Registrovala se 7. května 2010 na modrykonik.cz. Přidala 211 příspěvků. Region České Budějovice.
 aggnes já se chystám k doktorovi až tak v 11 tt emoticon
23. led v 11:10  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
averena
 @terrik tož já tomu věřim dost, byla to čárka jak bič emoticon
23. led v 11:11  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
terrik
 @averena ty jo to jsi dobrá, že to tak dlouho vydržíš! Já tomu uvěřím, až po kontrole u Dr emoticon ale půjdu dřív než v 11tt emoticon
23. led v 11:17  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
averena
 To víš já už su zasloužilá matka, tak to tak neřešim emoticon
23. led v 11:21  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
terrik
 @averena A kolik už máš dětí? U mě je to právě první teda po prvním nezdaru, tak to docela prožívám emoticon
23. led v 11:27  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
averena
 Tak tomu rozumim emoticon moc ti držim palečky, aby to už bylo dobrý. Jinak část odpovědi máš na IP já teda nevim ,co to je emoticon ale předpokládám, že to budeš číst jen ty a že je to nějaká zpráva....
23. led v 11:47  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
averena
 Kolik ti je terriku?
23. led v 11:47  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
terrik
 @averena IP interní pošta,je do soukromé schránky, takže vše v pořádku emoticon Mě je 34 takže jsem už trošku starší inventář a kolik je Tobě?
23. led ve 12:10  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
averena
 mě je ten samý inventář emoticon
23. led ve 12:12  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
averena
 v květnu mi bude už 25
23. led ve 12:15  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
terrik
 @averena Jé tak to je dobrý, jsme stejně starý a ještě budeme mít nastejno v září děti emoticon Na kdy Ti vychází termín podle MS?
23. led ve 12:16  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
terrik
 @averena počkej tak Ti je 34 nebo 25?
23. led ve 12:17  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
averena
 emoticon emoticon emoticon tak vidíš co tě čeká ženo, s každym dítětem se demence prohlubuje , je mi 34 a v květnu mi bude o něco víc
ta 25 je asi vnitřní toužebné přání emoticon
23. led ve 12:20  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
terrik
 @averena jo ták, už jsem si říkala jestli nevidím nějak blbě a ona mateřská demence emoticon no mám se asi na co těšit emoticon a termín Ti vychází září nebo říjen?
23. led ve 12:25  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
averena
 Kankulačka mi píše 30.září a jelikož své děti přenáším tak to bud zajisté dýl...co ty?
23. led ve 12:35  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
averena
 co jinak děláš terriku? Jako za práci myslim...
23. led ve 13:44  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
terrik
 @averena mě to vychází na 26.9. tak to máme kousíček emoticon
Jinak já pracuju ve zlatnictví emoticon A Ty jsi na mateřský nebo pracuješ?
23. led ve 13:54  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
augustka
Registrovala se 13. ledna 2012 na modrykonik.cz. Přidala 2307 příspěvků. Region Liberec.
 Ahojka holky, můžu se přidat? 1. testík jsem měla pozitivní 16.1. a teď čárka jen sílí emoticon
23. led v 15:25  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
averena
 Ahoj emoticon jasně přidej se, už jsem tě viděla ve snažilkách, ale jelikož už jsem měla dvě čárky ,tak jsem tam nešla
23. led v 15:27  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
augustka
Registrovala se 13. ledna 2012 na modrykonik.cz. Přidala 2307 příspěvků. Region Liberec.
 @averena Tak já jsem tam byla dřív, než jsem se dověděla //, tak jsem tam zůstala, fajn si tam s holkama pokecám, klíďo ses mohla přidat emoticon
23. led v 15:30  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
piskott85 (26 r.)
Registrovala se 17. dubna 2010 na modrykonik.cz. Přidala 50 příspěvků a 1 album. Frýdek, Region Frýdek-Místek.
  • Alešek2 roky a 4 měsíce
  • 13. září 2012 čekáme miminko, pohlaví neznáme a necháme se překvapit (25. týden těhotenství)
 Ahojík holky tak y se chci přidat //čárky jsem měla 14.1. a podruhé jsem to dělala ještě 20.1. a čárečka je čím dal tím silnější emoticon k doktorce jdu v pátek tak jsem zvědavá copak mi řekne emoticon
23. led v 15:35  •  1 dítě - čeká miminko, termín má v září 2012 (25. tt)  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
augustka
 @piskott85 Ahojka, už tak brzy jo, mě objednala sestra na 13.2.
23. led v 15:38  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
terrik
 @augustka ahoj!! Tak se tu začínáme hezky množit emoticon Jak prožíváš radost z // ? Já se raduju hodně, až si říkám abych to nezakřikla emoticon
23. led v 15:40  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
terrik
 @piskott85 jé taky ahoj! emoticon tak to máš kontrolu za chviličku!
23. led v 15:42  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
augustka
 @terrik Ahojka, nemohla jsem tomu nějak uvěřit, že by se to povedlo na 1. pokus, bo mě doktorka říkala, že to nemusí být tak jednoduché v mém připadě. Byla jsem dost překvapená, když jsem ji tam viděla emoticon Vstala jsem kvůli tomu ve 4 ráno, nějak teď špatně spím emoticon Jen se raduj, máš na to plné právo. Co ty, co na to partner? My teda nemáme nic potvrzené od doktorky, návštěvu mám až 13. 2.
23. led v 15:44  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
terrik
 @augustka manžel je šťastnej,ale stejně jako já, tomu plně uvěří, až toho bobka uvidí alespoň na UTZ emoticon
A to je hezký,na první pokus! Jakto že jste to neměli mít jednoduché? Toho 13. to je akorát aspoň už uvidíš třeba i srdíčko!
23. led v 15:52  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
augustka
 @terrik No, trpím spoustou nemocí emoticon (mám problémy se střevama, játrama, krví.... emoticon ) Tak v to doufám, že už uvidím srdíčko. No, taky jsem koukala, ale jak říkal partner, on je střelec na první pokus emoticon Taky se moc těšíme na prďolu emoticon
23. led v 15:57  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
terrik
 @augustka emoticon jo tak to je teda dobrej střelec!

Jinak já budu volat doktorce asi zítra, tak jsem zvědavá na kdy mě objedná a už se těším! Tak holky, ať se nám daří!! emoticon
23. led v 16:02  • Odpověz  • To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
1 2 3 ... 43
Nejdřív se přihlaš nebo zaregistruj. Je to jenom chvilka.....
(Zavři tuto zprávu)