Bolest břicha po cvičení v těhotenství

eliska_48
6. říj 2016

Ahoj. Potřebovala bych radu. Nejspíš jsem tehotna ale nic nevím jistě, testy zatím vychazeli negativně a na jednom byl nejspíš duch. Kdybych byla, tak jsem v 5tt. O to ale nejde. Jde o to, že v pondělí jsem na tréninku dělala sedy lehy za minutu na čas. Normálně je vůbec nedelam takže druhý den me bolely břišní svaly. Druhy den potom jsem šla večer poprvé na hodinu pilates kde jsme zase posilovali cele tělo a břicho taky. Takže další den me zase bolely břišáky ale myslela jsem že proto, že jsem tomu nedala pokoj a zase cvičila. Třetí den stále boleli ale řekla jsem si že čtvrtý, tedy dnes už to bude dobré. Ale není. Boli me už jen podbříšek ale to aji když se nehýbu. Je to bolest jak když při ms. Ale jakmile se pohnu začnou tam bolet i svaly. Mám břicho lehce nafoukle jen pod pupkem i když zatáhnu, mam tam bouličku jakoby menší tenisák a na pohmat bolí. Kdyby to tak nebolelo,reknu ze jsem nejspíš těhotna. Možná tam ta "boulicka" byla už dřív,každopádně jsem si ji všimla až teď jak to bolí. 😔 Nevíte někdo, jak je to s cvičením na začátku těhotenství? Ty cviky co jsem dělala nebyli nic zavratneho, normálně by mě to už touto dobou nebolelo. Děkuji moc za jakekoliv příspěvky k tomuto tématu 🙂

anina32
6. říj 2016

@eliska_48 Ta boulička je nejspíš pupeční kýla, zajdi s tím k lékaři. Co se týče tématu, je to hádání z křišťálové koule, těhotná být můžeš i nemusíš. Pokud jsi, tak hladina HCg se každé dva dny zdvojnásobuje, testuj a sleduj jestli čárka sílí.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru