Bolest v tříslech a nahnědlý výtok v 10tt

zajickova16
6. lis 2014

Ahoj, chtěla bych se zeptat. Jsem vystrašená úplně ze všeho. Jsem na začátku 10 týdne těhotenství. A začalo mne pobolivat v krizích a lehce v podbřišku s touto bolesti se objevila i bolest v tříslech, a objevil se lehce nahnedly vytok, spíš kousek hlenu polovicní než kulička hrášku. Minuly týden jsme byli na kontrole a vše bylo v pořádku, srdíčko pekne bilo. Zijeme s pritelem v Anglii, a za měsíc se vracime zpět do ČR.
Nevím jestli jsou tyto bolesti důvodem ke kontaktování lekare, nebo se jen zbytečně pozoruji. Děkuji moc za všechny rady🙂

belleelle
7. lis 2014

bolesti jsem teda takové měla, ale ta hnědá krev...

me79
7. lis 2014

Ja obcasne spinila do 3. mesice. Vse bylo vporadku.

lucifereeek
7. lis 2014

jj, já to měla uplně stejně, na začátku 11týdnu jsem kvůli tomu byla i neplánovaně u dr., dr. mě prohlídnul a vše bylo ok, napsal mi Duphaston, měla jsem to pak i potom, dokonce i trochu krve, ale říkal, že se v tom týdnu dotváří placenta, že to tak někdy prostě je, pokud je to hnědé a je to takový hlen, tak je to ok, nesmíš krvácet. V neděli jsem vysadila prášky a zatím se to zdá ok, tak snad i bude.

mischel26
12. lis 2014

nechci děsit, ale já to takhle měla v 10tt a v 11tt jsem potratila...taky jsem byla těhotná v Anglii a moc se mi tam k těm doktorům nechtělo, ale pro jistou bych zašla....stokrát být za hlupáka, než něco podcenit. A u každé krvácení či hlen může značit něco jiného. Při prvním těhotenství jsem též měla a nic to nebylo.

sykorkaa
12. lis 2014

Ja osobne bych si dosla k dr.,budes mit klid kdyz ti rekne ze to nic neni. Ja bych v tehotenstvi nic nepodcenovala. Pak si to muzes vycitat.

jesterka85
14. lis 2014

Taky bych navštívila dr, taky nemám s tímto dobré zkušenosti ☹ . Radši jít zbytečně, než pozdě 😉 .

slivci
14. lis 2014

Navštivte dr.,lépe zbytečně......u prvního těhu jsem měla bolesti i špinila a mám zdravou dcerku,u druhého to bylo stejné a miminko se neuderželo ☹

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru