Ahoj holky. Jsem dnes 7+5tt a teď jsem spadla. Smekla jsem se po sněhu a spadla na zadek. Jeli byste se ukázat k dr pro klid duše? Mám strach jestli se něco nemohlo stát.
Já uklouzla na sněhu a spadla přímo na kopec sněhu na břicho a nic se nestalo. Jeli jsme tenkrát k našim, já vydivočená a mamka mi řekla ať jsem v klidu, že ona spadla několikrát (4 těhu) a nikdy se nic nestalo, miminko je hodně chráněné.
Dobře tak to asi nebudu řešit. 🙂 děkuji za uklidnění. Musím být opatrnější.
Řekni to případně na příští poradně, ale spíše tak pro tvůj klid. Na miminko by to vliv mít nemělo.
@nikca94 ja uklouzla na ledu, spadla na kostrc a byla jsem v 32. tt. To jsem teda na vysetreni jela, mohla se mi klidne urvat placenta, ale v sedmem, osmem tydnu bych si nedelala starosti. Miminko je strasne male a dobre chranene, nic nevazi, ten otres mu nemohl nic zpusobit. Ale pokud si jista nejsi, tak na vysetreni jed, pro klid duse.
Jela bych, pokud bych citila nejakou velkou bolest v podbrisku nebo zacala krvacet..... Ale to by si jela tak jak tak
Taky jsem spadla, v 5.měsíci. Zakopla jsem, a tak nějak podvědomě to stihla stočit na bok a zadek. Šlupka tedy velká, ale nikam jsem také nejela. Samozřejmě jsem se chvíli sledovala, ale žádné krvácení, aktivita mimča stejná, žádné problémy. Souhlasím s tím co psaly holky 😊
Začalo mě pobolivat břicho tak jsem raději jela. Možná to bude jen stres..Snad vše bude dobré.
Já jsem včera řadila v akvaparku jak černá ruka a toho pomlaceni bylo víc než dost 🙂 jsem 6+1 a nenapadlo by mě to zatím nijak hrotit, dokud mi netrci bříško 🙂
@nikca94 PRO TEN KLID URČITĚ!
@malinkaelinka jÁ BYCH TO NEPODCEŇOVALA! KAŽDÁ ŽENA JE JINÁ A JINAK SNÁŠÍ RŮZNÉ PROBLÉMY. A "řádit" těhotná v aqaparku mi přijde, jako pěkná hloupost a hlavně nezodpovědnost! 🙂 Rozhodně bych takové rady nerozdávala!
moje mamka spadla brutálně na sněhu, když čekala mě a nic se nestalo.
@patricia1236 Rozumím ti, když čeká někdo vymodlený miminko po x letech snažení, má potom o něj logicky strach, někdo ten strach má i bez modleni.. A někdo ten strach nemá, osobně to nepovažuju za nezodpovědnost a už vůbec ne hloupost!!! Těhotenství NENÍ nemoc, je to jen jiný stav a každá nastávající maminka by měla dělat to, na co se cítí 🙂
@patricia1236 Však já to nikomu neradim 🙂 s bubnem bych se na tobogán nehrnula, ale teď? Zatím se nijak neomezuji, sportuju, blbnu, musím toho využít dokud můžu 🙂 chtěla jsem tím jen zakladatelku uklidnit, že se v pohodě dají zvládnout větší alotria než jeden pád na zadek 🙂 a jo, čekám vymodlene dítě, na které jsem čekala 2 roky 🙂
Ja spadla v tomto obdobi z kone na zavodech parkuru (pro rypaly, nevedela jsem, ze jsem tehotna) a uz tu beha skoro 4 roky ten muj pad😀
Me v tuhle dobu po brise litalo trilety dite kdyz jsme si hrali a delali kraviny, jeste jsem netusila tehu. A chodila na box kde nejaka rana taky padla. Je tam fazole, nema se s ni co stat a na bricho si nespadla. Dokud nekrvacis apod tak je to zbytecny.
@patricia1236 ten caps lock se da i vypnout....
Ja zažila dopravní nehodu v 6tt a vezla mě sanitka mudr rikal ze takhle brzy je mimi v bezpečí bude to oki uvidis
tak jak jste dopadli, vše ok?
@kittym děkuji za optání. Naštěstí vše ok a dr mi řekl, že je dobře, že jsme přijeli. Prý po každém pádu by měl zkontrolovat dr jestli je vše ok a je jedno jestli je to 8tt nebo 30tt
Mohl by se tam prý udělat hematom, který by mohl ohrozit to malé a je potřeba ho sledovat.
Tak jsem rada odpocinu, že jsem poslechla sama sebe. 🙂
@makronka222 To je dost hloupý a dětinský příspěvek. 🙂
@nikca94 Jsem ráda, že jsi v pořádku a že jsi "poslechla sama sebe", jak píšeš, 🙂
Všem nastávajícím maminkám: dnešní době nerozumím. Na jednu stranu nezodpovědnost a na druhou stranu "šílené" biomatky. 🙂 Jsem ráda, že moje dcera i snacha jsou zodpovědné a rozumné a nehazardují zbytečně a hloupě se svým zdravím a zdravím svých dětí. Věřím, že je vychovávají správně a krmí dobře a že nepodceňují a nebagatelizují a nedělaly to ani v těhotenství. Nejsme nějak zvláště "útlocitné" a přestrašené, nebo nadmíru se zaobírající samy sebou. Sportujeme a hýbaly jsem se i v těhotenství, přibraly jsme každá 8 kg zhruba, bereme všechno spíše pozitivně. Myslím si, že konrola lékaře i při sebemenším problému je potřebná, protože ty bagatelizivané maličkosti často mají velice negativní vliv na zdraví a život člověka. Přeju všem nastávajícím maminkám hodně zdraví a žádné zdravotní problémy. :*)
Ja spadla na schodech taky na zadek,tak cca 6mesic av pohode
Ahoj holky, jsem v 18 týdnu, dneska jsem spadla na zadek když jsme scházeli z kopce, nevím jestli raději jít k lékaři nebo ne? Přítel mě uklidňuje, že na bříško jsem nespadla a že bude všechno v pořádku.
ano,jed na psychiatrii :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja spadla na zadeknnekolikrat a nikam jsem nejela.