Nejlepší přípravek na strie. Co vám pomohlo?

enjoyerka
10. pro 2019

Ahojky, pořídila jsem si nuxe olej, není to úplně nejlevnější značka, ale strie se mi stále dělají. Prosím, nutně potřebuji poradit, jaký olej, krém opravdu funguje. Otázka je směrovaná spíše na ženy, které na strie trpí a co jim pak zabralo.

aurelie34
10. pro 2019

@enjoyerka strie jsou dané geneticky. Pokud máte horší elasticitu kůže tak vás nezachrání nic. Já mazala v těhotensví 3 krát denně od pozitivního testu a vystřídala jsem snad všechny přípravky co jsou na trhu a stejně mám břicho totálně popraskané. Na fotce pár dní před porodem.

aneta15
10. pro 2019

@enjoyerka podle mě je to taky dane. Já se nemazu skoro vůbec a když tak jen obyčejným telovym mlekem. Jsem potřetí těhotná a nemám jedinou strii.ale když jsem si nechávala řezat pihy kupovala jsem si Bi-oil není teda taky zrovna nejlevnější ale na jizvy fungoval skvěle. Je to napsano, že je i na strie.

michaelllas
11. pro 2019

Já doporučuji Elastin - Q a Weledu olej (myslím, že se jmenuje Těhotenský pěstící olej). Mazala jsem se poctivě 2x denně, ráno Elastinem, večer Weledou asi od 4 měsíce těhotenství. Částečně je to dáno genetikou, ale i tím, jak ses o pokožku těla starala roky předtím i pak při těhotenství. Já přibrala šílených 22 kg, břicho, boky a prsa jsem měla jak buben. Ale tyto místa mám bez jediné strie, protože jsem poctivě mazala. Nemazala jsem stehna a zadek a tam strie mám.

lenka_tom
11. pro 2019

@enjoyerka doporučila bych přípravky s obsahem šípkového oleje, ten při častém užívání kolikrát zabere i na již existující jizvy. Nebo si třeba zkus sama umíchat máslo z kokosáku, bambuckého másla a šípkového oleje. A ideálně nanášet na vlhkou pokožku. A samozřejmě dostatečně hydratovat zevnitř. Opravdu nic není na 100%, když nemáš přirozeně pevnou pokožku, ale dá se tomu pomoct.

krupka3
11. pro 2019

Ja doporucuji tento krem http://www.zbozi-kosmetika.cz/Nu-Skin-Epoch-Bao.... Minule jsem si kvuli reklame koupila drahy bioil, vubec nepomohl a jeste mi po nem vyskocila silena bolava svedici vyrazka ve vsech prasklinkach v kuzi, a pak jsem tady na MK zjistila, ze se to deje docela casto, protoze je to chemicka sra*ka. Kdyz si vyhledas Epoch Baobab Body Butter, tak najdes pres google hodne obrazku jak pomaha na strie, i tehotne jsem nasla, ze ho doporucuji. Osobni zkusenost nemam, ale kamaradka ma a hrozne ji pomohl, takze si ho nechavam dat k Vanocum a jdu do toho.

drep
11. pro 2019

Já mám asi dobrý genetický základ, ale používala jsem olej na strie v těhotenství od nobilis tilia a nemám snad jedinou.

klara319
11. pro 2019

Já mám v těhotenství na bocích a když mažu pravidelně,tak se to výrazně zlepší. Jen jsem na to lajdak, takže když nemažu pravidelně,tak se zase zvýrazní 😣 Používám obyčejný dětský olej Aviril 🙂

enjoyerka
autor
11. pro 2019

@klara319 já mám teda ze spod prsu a také boky. Konečně doporučení, na které jsem čekala 😃😃 určitě vyzkousim! Dekuju 😘

cuuza
11. pro 2019

Genetiku moc neovlivníš, já se namazala tak pětkrát za cele těhotenství a ani jedna strie. Kamarádka mazala už od pozitivního testu a strií má dost...

suromana
11. pro 2019

@cuuza
Mám to taky tak, občas namažu kokosovým olejem, ale vliv to asi moc nemá, prostě mám štěstí na elasticitu kůže.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru