Ukončené nevolnosti. Je to v pořádku?

jituli84
31. srp 2019

Ahojte, celý první trimestr mě trápily nevolnosti, po každým jídle bud dávení nebo zvracení, nesnesitelné migreny, momentálně 16tt, měl to někdo tak tak, že by mu nevolnosti takhle skončily? bojím se, aby bylo vše v pořádku, v dubnu jsem měla samovolný.

misicka1988
31. srp 2019

@jituli84 Ano, přesně tak jsem to měla. Buď ráda že to máš za sebou !

jituli84
autor
31. srp 2019

@misicka1988 děkuji moc 🙂

malytlustyhroch
31. srp 2019

Jo, taky u obou tehotenstvi, v prvnim jsem z toho byla taky vydesena, ale vse v poradku.

vaseli16
31. srp 2019

Ja take,2.trim. a jako kdyz utne...ted mam 14dni do porodu a vse nanovo 😂

chumlee71
31. srp 2019

@jituli84 buď ráda,já jsem teď taky 16 tt a nevolnosti mám pořád. Co bych za to dala aby už skončily 🙂

jituli84
autor
31. srp 2019

@chumlee71 Jako jsem ráda, ale víš jak, po tom dosti náročném období si zase člověk říká, jestli je všechno v pohodě

adenka84
31. srp 2019

@jituli84 ahoj u obou deti zacali nevolnosti v 8tt a u obou odezneli v 18tt.. bylo to peklo, zhubla jsem 6 kg za 14 dni a musela jsem byt i hospitalizovana.. neslo nikam jet, nikam jet.. zvracela jsem stale a vsude i v ordinaci u gynekologa 🙂 jak ja byla vzdy rada, ze jsou pryc.. Ted jsem byla tehu po treti a nevolnosti zacali v 5tt bohuzel jsem za 14 dni o miminko prisla.. ale ne diky nevolnostem..
Bud rada, ze uz te nevolnosti opustili

jituli84
autor
31. srp 2019

@adenka84 jj na jednu stranu určitě jsem 🙂 děkuji

chumlee71
31. srp 2019

@jituli84 já jsem taky potratila začátkem května, tak vím jak ti je. Teď věřím že už bude všechno v pořádku 😉

moxha
31. srp 2019

Také mi skončily ke konci 15 týdne a všechno je " snad" v pořádku.Zrovna dnes mám termín porodu a zatím nic

jituli84
autor
31. srp 2019

@moxha asi se tam u vás tomu drobkovi líbí 🙂 však on vyjde, já se porodu bojím, ale snad to nějak dám 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru