Vnější hemeroidy v těhotenství

nikynikol25
1. bře 2019

Ahojky holky prosím o radu máte některá v těhotenství vnější hemeroidy.Jak se jich zbavit.Doktorka my dala nějakou mastičku ale ta pomohla jen trochu že se mi to malinko zmenšilo,ale jinak tam pořád jsou dva.Vic jich nemám.

lv
1. bře 2019

Faktu mastička, dát ji do lednice, mazat tou studenou. Jíst hodně vlakniny, lactulosu na změkčení stolice..

neomenia
1. bře 2019

Jak psala @lv, ale jinak s tim toho moc neudelas, jak rostte bricho, tim tlakem mohou klidne jeste vyrust. A pri porodu si je klidne jeste vytlacis. Ja mela od 3 trimestru jeden vnější a po porodu to byla tak 1 cm boruvka. Ale ztratilo se to behem 14 dni po prvnim porodu a ted jsem tyden po druhem a uz se taky ztrácí.

nikynikol25
autor
1. bře 2019

@lv
@neomenia moc děkuji za radu
ještě jsem četla os holek že prý modrá indulona strašně funguje,nebolí mě to nic ani na wc ale spíš je to nepříjemné nu

barumat
1. bře 2019

Já je mám od porodu dcera teda furt. Zmenšily se, většina zmizela, ale asi jeden nebo dva zůstaly, někdy se zvětší když mám zácpu, pak se zase zmenší, ale jsou furt. Po porodu jsem dostala taky factu mast a čípky s tím, že jsem se dočetla někde v diskuzi, že se má při mazání ten hemoroid jakoby zastrčit dovnitř. To jsem taky zkoušela, ale natošup byl zase venku. Takže teď už na ně kašlu a čekám, až budu mít definitivně po dětech, pak půjdu na operaci.

jannym
1. bře 2019

V prvním těhotenství mi dr řekl, že je to normální a dostala jsem nějakou mastičku, po porodu se stáhly a až do druhého těhotenství jsem o nich nevěděla, teď se ozývají v době kdy mám před měsíčkama pár dní zácpu, jinak jsem dostala něco jako režimová doporučení - hodně pít, dostatek vlákniny a přiměřeného pohybu

wercs
1. bře 2019

Jsem 33.tyden a taky mam vnejsi hemeroidy. V prvnim těhotenství nic. Tak jsem zvedava co to udela po porodu. Jinak ja jsem si sla koupit do lekarny taky Faktu masticku a lekarnice mi rekla ze mi ji nemůže dat protoze se v těhotenství nesmi a dala mi neco jineho, tak tedy nevim.

aaalenicka
2. bře 2019

dubova kura nebo tak nejak. muze se mazat vpodstate porad a pomohla. po porodu nastesti zmizely

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru