Zítra končím 32 tt a dnes večer jak jsem si lehla ke spánku na levý bok mě začalo pichat v pravem podžebří.Mimco není ještě úplně hlavičkou dole a často mě kope právě do pravého podžebří...Ráno jsem byla v poradně ale to mě nic nebylo .Takže bez bolesti mohu být buď na zádech ale to v velikosti tehu už moc nechci být nebo úleva je na pravém boku.Jakmile jdu na levý bok za chvíli křeč a i kručení v tom pravém podžebří.Mate někdo zkušennost? Mám si zajít na jaterní či jiné testy zítra? Dekuji
@arny100 Měla jsem úplně to samé ale s levým podžebřím!!!!! Mimi kopalo neustále do levého boku, občas jsem až zaúpěla, prostě se nechtělo otočit několik týdnů v kuse. Měla jsem bolest, křeče, tlak... Jakmile se otočil, bylo to postupně lepší. Ale vím, jak jsem z toho byla nervózní a běhala za doktorem, takže vás úplně chápu. Samozřejmě to může být něco jiného, tak radši koukněte třeba sem https://medicspark.cz/priznaky/bolest-v-pravem-... popisují tam hodně možností
@arny100 Me podobne bolesti zacaly take v tehotenstvi. Nakonec kameny ve zlucniku a nutna operace ( rok po porodu). Urcite si nechte udelat jaterni testy a utz na zjisteni moznych kamenu.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jaterní testy bych pro jistotu absolvovala (klidně přístí týden, pokud by to tenhle bylo moc přes koleno), ale myslím, že to bude spíš "mechanický" problém (kopající/tlačíčí dítě). Měla jsme to v obou těhotnstvích - v prvním to byl problém svalů, které se odmítaly povolit proti tlaku mimča a šly do křeče (pomáhalo hodně ležet), ve druhém to byla prostě noha dítěte narvaná furt ve stejném místě.